Terug naar school in het Boerenbondsmuseum

zondag 10 september

De scholen zijn weer begonnen. En dus kunt u op zondag 11 september a.s. zelf ook weer de schoolbanken in bij het Boerenbondsmuseum. U krijgt in het prachtige schoolgebouw les zoals dat vroeger ging. Op het schoolpleintje kunt u de spelen van vroeger, o.a. hinkelen, repen, steltlopen en steppen nog eens uitproberen. In de andere gebouwen van het museum zijn weer demonstraties en worden ambachten getoond. In de boterfabriek wordt deze zondag boter gemaakt en er is muziek van gezelligheidskoor Egewies. 

Het museum is zondag 11 september geopend van 13u tot 17u.

Nominatie leukste uitje van Brabant

Het Boerenbondsmuseum is door ANWB genomineerd als een van de leukste uitjes van Brabant. Tot en met 30 oktober kan er weer gestemd worden. Ga daarvoor naar www.anwbleuksteuitje.nl/boerenbondsmuseum-gemert

Neem contact op

Boerenbondsmuseum
Pandelaar 106 Pandelaar
5421NJ Gemert
Plan je route

Wanneer

  • Zondag 10 september 2023 13.00 - 17.00 uur

Prijzen

  • Het museum is dagelijks geopend van 13u tot 17u, behalve op maandag. Dan is het museum gesloten. Het is niet nodig om te reserveren. Uw gegevens worden wel geregistreerd bij binnenkomst. De RIVM-richtlijnen zijn leidend.

    Entree: kinderen 0 t/m 3 jaar gratis, kinderen 4 t/m 12 jaar 3,00 euro, voor 13+ 6,00 euro. Jaarkaarten van het Boerenbondsmuseum zijn verkrijgbaar aan de kassa.
    Deze kosten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar 7,50 euro en voor volwassenen (13+) 17,50 euro.De Museumkaart (MJK) is niet geldig.

    Voor meer informatie, de agenda en actuele openingstijden kijk op www.boerenbondsmuseum.nl. Volg het Boerenbondsmuseum op Facebook voor de meest actuele informatie en nieuws

Locatie