Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

Zeilberg op 't Plein

t/m 23 juni

Vertier voor jong en oud. Een bijzondere 2e editie, gezien het top EK-duel Nederland-Frankrijk dat op een groot scherm te volgen is.

Programma  
Vrijdag 21 juni: Oranjefeestje
In Zeilberg roept dat herinneringen op aan de WK-wedstrijd Spanje-Nederland die ook met honderden mensen gekeken wer…

Vertier voor jong en oud. Een bijzondere 2e editie, gezien het top EK-duel Nederland-Frankrijk dat op een groot scherm te volgen is.

Programma  
Vrijdag 21 juni: Oranjefeestje
In Zeilberg roept dat herinneringen op aan de WK-wedstrijd Spanje-Nederland die ook met honderden mensen gekeken werd tijdens het 100-jarig bestaansfeest van het dorp. Totaal onverwacht werden de Spanjaarden toen door Oranje afgeschminkt met maar liefst 1-5. Op vrijdagavond 21 juni is het direct zover. Onder de noemer ‘Oranje Feest’ vullen artiesten rondom het EK-duel Nederland-Frankrijk de avond op tot een gigantische start van het feestweekend. Het Bright Side Feestteam, de Volendamse zangeres Monique Smit, de dj’s Stan en Bots en wereldster dj Outsiders mogen die start meemaken en tot een hoogtepunt vormen. Aanvang is 19.00 uur en om 01.30 uur komt deze ten einde. Daarmee zit de eerste etappe erop voor de organisatie die bestaat uit vertegenwoordigers van de horeca Zeilberg (Bright Side, Den Draai, De Kroeg en het Tweespan) die werken onder auspiciën van de Dorpraad Zeilberg. 

Zaterdag 22 juni: Classics op 't Plein
De vrijwilligers die ingezet worden, zijn leden van carnavalsstichting De Pottenbakkers en van ZSV. Maar veel rust zal hun niet gegund zijn, want op zaterdagavond staat Classics op het Plein op het programma. Een avond voor jong en oud met artiesten als dj Iwan van Bussel, de lokale coverband Emptyfield, een ‘verrassings’artiest en hoofdact The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band. De laatste dag van het feestweekend heeft als noemer ‘Familiedag’ meegekregen en dat is terecht. De toegang is namelijk gratis en terwijl de (groot)ouders van een blaaskapellenmiddag genieten, kan de jongste jeugd zich uitleven op een groot springkussen of leuke spelletjes doen.

Zondag 23 juni: Familiedag. Gratis entree.
Er is een sfeervol en gezellig terras en een aantal kraampjes met waren en vermaak voor jong en oud. Daarbij valt te denken aan hotdogs, pannenkoeken en poffertjes, vers gepofte popcorn, saté met kroepoek, stokbroodje stoofvlees en puntzak friet. De middag kent een aanvangstijd van 13.00 uur en zal eindigen rond de klok van half zes. Blaaskappelen Veullewait, Bolbloazers en Vtop, maar ook de percussiegroep van Excelsior en pias Play it again Sam treden diversen keren op. De presentatie is in handen van Tom Wijnands. 

Neem contact op

Zeilberg. Plein bij Den Draai
Blasiusstraat
5754 AS Deurne
Plan je route

vanaf jouw locatie

Tickets voor 21 en 22 juni

Locatie

Neem alvast een kijkje