Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Braderie bij Boerenbondsmuseum

t/m 2 juli

Zondag 2 juli organiseert het Boerenbondsmuseum van 11u tot 17u een heuse braderie. Meer dan 30 kramen staan deze middag op en rond het dorpsplein van het museum. Het aanbod is divers. Een kleine greep van de aanwezigen:HeerlijckHopvelt, de tuinen van Velt, Molenstichting Gemert-Bakel, Brouwerij Holevoort, Usawa Koffie, Stichting ORO, Vlindersafari en ook het Boerenbondsmuseum zelf met verschillende kramen met allerlei producten van eigen makelij. Er is deze middag ook een kraam aanwezig waarvan de verkoopopbrengst volledig ten goede komt aan Alpe d Huzes. Tevens een boekenverkoop t.b.v. MOV.  Er wordt jam en boter maken gedemonstreerd en kinderen kunnen bellen blazen XXL 

Neem contact op

Boerenbondsmuseum
Pandelaar 106 Pandelaar
5421NJ Gemert
Plan je route

Prijzen

  • De entree is deze dag voor kinderen 0 t/m 3 jaar gratis. Voor kinderen 4 t/m 12 jaar 3,00 euro en vanaf 13 jaar 6,00 euro. Jaarkaarten van het Boerenbondsmuseum zijn uiteraard gewoon geldig.
    Bezoekers ontvangen bij entree twee gratis consumptiebonnen, te besteden in de horeca. Kinderen kunnen deze bon besteden in het snoepwinkeltje.

    Het is niet nodig om te reserveren. Uw gegevens worden wel geregistreerd bij binnenkomst. De RIVM-richtlijnen zijn leidend.Gedurende de zomermaanden zijn voor kinderen diverse leuke en gratis activiteiten te doen op de doordeweekse dagen dat het museum geopend is.
    Algemene informatie
    Jaarkaarten van het Boerenbondsmuseum zijn verkrijgbaar aan de kassa.Deze kosten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar 7,50 euro en voor volwassenen (13+) 17,50 euro.De Museumkaart (MJK) is niet geldig. Voor meer informatie, de agenda en actuele openingstijden kijk op www.boerenbondsmuseum.nl. Volg het Boerenbondsmuseum op Facebook voor de meest actuele informatie en nieuws.

Locatie