De Zus van Frida Kahlo

vrijdag 12 mei 2023

De zus van Frida Kahlo is muzikaal feest vol verhalen en liederen, beeldende acts en ontroering, humor en ongerijpbare gekte. 

Mexico is muziek. Altijd en overal. Zelfs als je er niet meer bent. Op de Dia de los Muertos worden de doden gevierd. Zij …

De zus van Frida Kahlo is muzikaal feest vol verhalen en liederen, beeldende acts en ontroering, humor en ongerijpbare gekte. 

Mexico is muziek. Altijd en overal. Zelfs als je er niet meer bent. Op de Dia de los Muertos worden de doden gevierd. Zij verdienen een feest. Elk jaar weer. Daar weet Ensemble Seasession wel raad mee. Met negen muzikanten, twintig instrumenten en een massa Mexicaanse muziek. En met de ongekend fijnzinnige theatermaker Servaes Nelissen, die zijn bonte verzameling poppenfiguren de meest wonderlijke gebeurtenissen laat beleven. De zus van Frida Kahlo is een muzikaal feest vol verhalen en liederen, beeldende acts en ontroering, humor en ongrijpbare gekte. Over een muziekgezelschap en hun excentrieke bandleider. Samen brengen ze schilderes Frida Kahlo tot leven. En pianola-componist Conlon Nancarrow. Met live-animatie, feestelijke optochten en dansende skeletten. Met een feestelijke mix van theater en film. En vooral met heel veel meeslepende Mexicaanse muziek. Leve de dood! Arriba, arriba! 

CONCEPT, SPEL EN MUZIEK: ENSEMBLE SEASESSION, SERVAES NELISSEN | EINDREGIE: MARIJN VAN DER JAGT

Inleiding

45 Minuten voor aanvang wordt er een inleiding gegeven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste voor de Volkskrant. Hiervoor kun je kosteloos een plekje reserveren tijdens het bestelproces.

Korting met je scholieren- of studentenpas

Op de dag van de voorstelling, vanaf één uur voor aanvang, kun je als student of scholier een kaartje kopen voor de verleidelijke prijs van € 12,50. Per persoon wordt deze korting op maximaal 1 kaart toegepast. Toon je scholieren- of studentenkaart aan de balie en pak je voordeel!

Wanneer

Prijzen

  • Regulier€ 23,00

Locatie