QMusic The Party - 4 uur fout

vrijdag 20 oktober

Thema: 1000 en 1 Nacht

Organisatie
Fletcher Events.

Fout, fouter, foutst
Maar zo lekkerrr!! Dat is de muziek tijdens Qmusic the Party. 4 uur lang flink over de top met hits die net zo vast in je geheugen st…

Thema: 1000 en 1 Nacht

Organisatie
Fletcher Events.

Fout, fouter, foutst
Maar zo lekkerrr!! Dat is de muziek tijdens Qmusic the Party. 4 uur lang flink over de top met hits die net zo vast in je geheugen staan, als in de hitlijst van Qmusic’s Foute Uur. Schreeuw ‘I gotta know right now’ in het paradijs bij je dashboardlichtje en ga boom, boom, boom, boom over de dansvloer met een echte Vengaboy. Zie alle kleuren van de regenboog met DJ Paul Elstak en vlieg weer eens mee met die andere Paul. ‘Vertel de Spice Girls ‘what you really really want’ en de Backstreet Boys op welke manier.’ De DJ’s van Qmusic  trekken je onweerstaanbaar mee in een warm bad vol guilty pleasures.  En jij geniet je stiekem helemaal suf in je met veren uitgedoste glitterjurk, je roze rokkostuum of je… nou ja, dat vul je zelf vast wel lekker fout in.

Feestkleding en Confetti
Ga volledig in stijl en scoor bij www.feestwinkel.nl jouw ultieme party outfit! Van Feest accessoires, disco blouses tot complete kostuums die jouw avond onvergetelijk maken. Wij maken graag jouw avond compleet en ontvang met de code fletchergast maar liefst 15% korting op jouw bestelling!

Leeftijd
18+.

Deuren open
20.30 uur.

Line up
Twee QMusic DJ’s.

Wanneer

  • Vrijdag 20 oktober 2023 20.30 - 01.00 uur

Prijzen

  • Vanaf € 27,50.

Locatie