B&B De Tomaat

Ik heet je van harte welkom op het erf van onze Brabantse tuinderij. Bed & Breakfast De Tomaat biedt 8 slaapplaatsen verdeeld over 4 kame…

Ik heet je van harte welkom op het erf van onze Brabantse tuinderij. Bed & Breakfast De Tomaat biedt 8 slaapplaatsen verdeeld over 4 kamers en is ook ideaal om vakantie te vieren met de kinderen. Ook zakenmensen zijn uiteraard van harte welkom! Naast de 4 kamers boven is er beneden een grote gezamenlijke woon- / leefruimte met open haard en televisie. Er is een luxe keuken aanwezig, zodat je eventueel je eigen ontbijt kunt verzorgen. Bij de woning is een kindvriendelijke tuin en een speel- / voetbalveldje. Onze Bed & Breakfast biedt voldoende parkeergelegenheid. Bed & Breakfast De Tomaat is vernoemd naar de naastgelegen tomatenkwekerij. Uiteraard kun je bij een overnachting in onze B&B een rondleiding krijgen in de kassen. Na afloop mag je zelf proeven waar de heerlijke tomatensoort Tasty Tom zijn naam aan te danken heeft! Bed & Breakfast De Tomaat is gelegen precies op de grens van Aarle-Rixtel en Beek en Donk.
In de mooie omgeving liggen veel wandel- en fietsroutes, maar er zijn ook heel veel andere leuke dagjes uit in de buurt. Kijk rustig rond op onze site www.bbdetomaat.nl wat B&B De Tomaat en omgeving te bieden hebben. Interesse om een nachtje bij ons door te brengen?

Locatie