Pluktuin Mooy

Voor het plukken in mijn tuin begin je met een startbedrag van €2,50. Voor de meeste bloemen betaal je €0,50 per steel. Voor speciale bloemen, droogbloemen of grote bloemen betaal je iets meer per steel.

Mijn pluktuin is anders dan anders...!
Mijn tuin is aangelegd als één groot veldboeket, en dus niet opgebouwd uit vele rijen van dezelfde bloemen. Het plukken van bloemen vergt een bepaalde kennis en zorgvuldigheid. Ik pluk dan ook zelf de bloemen die je graag mee naar huis neemt! Zo blijft mijn tuin in een goede conditie en kan hij een zomer lang mee. Door met je door de tuin te wandelen en te plukken krijgt je de beste bloemen mee en vertel ik al wat ik weet over mijn tuin en al wat daar in mag groeien. Voor het samenstellen van een boeket van de geplukte bloemen betaal je €3,00.…

Voor het plukken in mijn tuin begin je met een startbedrag van €2,50. Voor de meeste bloemen betaal je €0,50 per steel. Voor speciale bloemen, droogbloemen of grote bloemen betaal je iets meer per steel.

Mijn pluktuin is anders dan anders...!
Mijn tuin is aangelegd als één groot veldboeket, en dus niet opgebouwd uit vele rijen van dezelfde bloemen. Het plukken van bloemen vergt een bepaalde kennis en zorgvuldigheid. Ik pluk dan ook zelf de bloemen die je graag mee naar huis neemt! Zo blijft mijn tuin in een goede conditie en kan hij een zomer lang mee. Door met je door de tuin te wandelen en te plukken krijgt je de beste bloemen mee en vertel ik al wat ik weet over mijn tuin en al wat daar in mag groeien. Voor het samenstellen van een boeket van de geplukte bloemen betaal je €3,00.
Maar je kunt ze natuurlijk ook zelf mooi in de vaas schikken thuis!

Mocht je nou een boeket willen bestellen dan kan dat natuurlijk ook. Laat het me dan op tijd even weten zodat ik het voor je klaar kan zetten. Iets uitzoeken van de aanwezige boeketten die ik regelmatig zal klaarzetten kan natuurlijk ook.

Kom niet met haast (het kan druk zijn) en geniet van deze bijzonder mooie plek.....!

Welke bloemen mogen er komen pronken bij jou in de vaas...?

Bloemwerk op maat:
Als bloemstyliste is het een feestje om met mijn zelf gekweekte bloemen te mogen werken. De mogelijkheden zijn oneindig. Van plukboeket tot bruidsboeket, van tafelversiering tot afscheidsbloemwerk, van krans tot... vraag het me gerust, dan kijken we naar een passend eindresultaat.

Verzorging van de bloemen:
De bloemen die zijn geplukt hebben even de tijd nodig om op te trekken. Gun ze die tijd en zorg ervoor dat je , indien mogelijk, een emmertje met een laagje water meeneemt. Snijd ze goed schuin af en zet ze in een schone vaas met water. Zet ze niet in de zon of in de buurt van fruit en zorg dat je de vaas om de twee dagen voorziet van vers water.
Zo kun je optimaal van de geplukte bloemen genieten. 

En ooja....trek niet je allerbeste schoenen aan :-)

Neem contact op

Adres:
Kasteelweg
5735 Aarle/Rixtel
Plan je route
Afstand:

Locatie