Stuur gratis een nieuwjaarskaart

Wie stuur jij een mooie nieuwjaarswens toe? Van 10 december t/m 9 januari liggen er bij de bibliotheken in de regio gratis nieuwjaarskaarten klaar. Land van de Peel zal deze kaarten kosteloos versturen. Met je kaart maken zowel jij als de ontvanger van je kaart ook nog eens kans op 200 euro aan uitstapjes in de Peel.

Iedereen is op de aangewezen locaties van harte welkom om een kaart op te halen en in deze donkere en roerige winterdagen een mooie wens te versturen aan een dierbare. De kaarten zijn voorzien van prachtige winterfoto’s van de zes Peelgemeenten.

 

Waar zijn de kaarten verkrijgbaar?
De kaarten liggen vanaf vrijdag 10 december bij de bibliotheek in Helmond, Asten, Deurne en Someren. In Gemert-Bakel staat op zaterdag voor de ingang van het VVV-kantoor een tafeltje met daarop de kaarten. Kies je kaart uit, schrijf deze ter plekke of lever hem op een later moment in. De kaarten kan je afgeven bij de bibliotheken en in de brievenbus van de VVV's en informatiepunten in de regio. Op 10 januari verzamelt Land van de Peel alle ingeleverde kaarten en zal deze kosteloos versturen.
 
Maak kans op 200 euro aan uitstapjes
Iedereen wordt aangemoedigd om de nieuwjaarskaart te delen op social media met #landvandepeel. De verzender en ontvanger maken daarmee gezamenlijk kans op 200 euro aan uitstapjes in de regio, met o.a. museumtickets, filmvouchers en toegangskaarten tot bezienswaardigheden.

 

Hier liggen de kaarten voor je klaar: