Laat jezelf in de watten leggen

Wil je eens flink uitpakken en jezelf een avondje in de watten laten leggen? In Helmond kun je bij verschillende toprestaurants aanschuiven voor een culinaire beleving waar je nog lang van na kunt genieten.

 

De Rozario

Dineren in een sterrenrestaurant: het is eens iets anders. Hier ga je niet even een vorkje prikken, maar dit is een avondvullend programma vol nieuwe indrukken. Laat je door Jermain en zijn team verrassen met smaken uit de Oosterse keuken, gecombineerd met lekkere wijntjes (of alcoholvrije cocktails). Dit wordt een avond die je niet snel vergeet. 

Bezoek De Rozario

Nastrium

Een bijzondere combinatie van de Franse en Indonesië keuken; dat kun je verwachten bij Nastrium. Chef Djailany van de Laarschot heeft een heel eigen stijl die hij graag deelt met zijn gasten. Het is bijna jammer om aan te vallen op de gerechten, want elk bord dat opgediend wordt lijkt wel een schilderijtje. Het oog wil natuurlijk ook wat. 

Bezoek Nastrium

Restaurant Roka

Tegenover de Lambertuskerk, midden in het centrum, kun je smullen bij Japans restaurant Roka. In de open keuken kun je de vlammen in de pannen zien slaan terwijl je watertandend op je sushiboot wacht. Naast sushi kun je ook kiezen voor een klassiek westers gerecht met een Japanse twist. 

Bezoek Restaurant Roka

Ryan Foodshop

Een heel restaurant voor jezelf, dat maak je niet vaak mee. Bij Ryan Foodshop dus wel, of je nu met z’n tweetjes of met een groep van 20 personen komt. Chef Ryan Bahadoer neemt je mee op een culinaire trip bomvol mooie smaken, geuren en kleuren. Wil je de kunst van het koken op hoog niveau zelf onder de knie krijgen, dan kun je een workshop van Ryan himself volgen. 

Bezoek Ryan Foodshop