Sinterklaas activiteiten

De maan schijnt door de bomen, de pepernoten liggen in de winkel en de schoentjes mogen weer worden gezet. Sinterklaas is in Nederland en dat wordt in het Land van de Peel volop gevierd met leuke Sinterklaas activiteiten. Laat je hieronder inspireren voor leuke uitstapjes met de kinderen of neem gelijk een kijkje in de volledige Sinterklaas agenda

Het Dorp van Sinterklaas 18-21 nov

Het Boerenbondsmuseum in Gemert is 18, 19, 20 & 21 november omgetoverd tot een dorp speciaal voor de Goedheiligman en zijn pieten. En iedereen mag op bezoek komen! De Pieten maken graag even tijd om je alles te laten zien. Wat dacht je van de pakjesopslag, de pepernotenbakerij of de rijmschool. De rondleiding eindigt bij de Sint in zijn werkkamer! Beleef de nostalgie van het Sinterklaasfeest in het authentieke Boerenbondsmuseum. Het dorp van Sinterklaas is enkel te bezoeken met een E-ticket dat je vooraf koopt. Er worden geen kaarten verkocht aan de deur.

Het Dorp van Sinterklaas

De Party van Sinterklaas, 1 dec

De Party van Sinterklaas in het Cultuurcentrum in Deurne is een spetterende Sinterklaasshow met een zeer gevarieerd programma voor jong en oud. Voor 70 minuten word je meegenomen in de ultieme Sinterklaas sferen met optredens van de danspieten, Clown Dico, de Swingpiet en Goochelaar Bart. Na afloop van dit grote feest vindt er een Meet & Greet plaats waarbij alle kinderen op de foto mogen met de artiesten, de pieten én natuurlijk Sinterklaas!

 

 

De Party van Sinterklaas

Meer inspiratie - Eropuit in de regio