Sonntags-Einkaufen Gemert

Sie sind auf einer veralteten Seite gelandet. Gehen Sie auf die neue Version!

U komt toch ook naar de koopzondag in Gemert?

Het winkelcentrum van Gemert biedt ieder wat wils. Gemert heeft mooie lokale winkels met prachtige streekproducten, eigen collectie zoals bij de juwelier Gemert, maar er zijn ook landelijk bekende winkels. U kunt hier voor al uw benodigdheden terecht. De horeca is mooi, goed en verzorgd en het is een lust om hier te vertoeven.

De koopzondag Gemert is altijd extra gezellig. De sfeer van bourgondisch Brabant is dan goed te proeven. De lokale ondernemers zorgen ervoor u dat er voor u als klant leuke aanbiedingen en activiteiten zijn.

Wanneer weer koopzondag Gemert?

Elke zondag in november en december is koopzondag. De winkels zijn dan vanaf 12.00 uur open. Deze dag staat dan in het teken van Sinterklaas. De inwoners verwelkomen dan Sinterklaas en zijn Pieten tijdens een feestelijke intocht, met een rondrit en ontvangst door de burgemeester. Er zijn dan ook dans-acts in het centrum.

Gemert is het kloppende hart in de Peel dat bekend staat om haar gastvrijheid. Zo kunt u hier gratis parkeren, óók tijdens de koopzondagen! Het centrum wordt ook wel het mooiste centrum van Oost-Brabant genoemd.

Komt u ook naar koopzondag Gemert? U bent van harte welkom!