Escape Room Gemert

Op zoek naar een leuk en afwisselend spel met hersenkrakers? In Gemert is ook een escape room te vinden. Dat is top entertainment voor groepen.

Per spel bij Escape Room Gemert worden 2 tot 6 deelnemers opgesloten in een prachtige, levensecht ingerichte ruimte. Eenmaal binnen waant u zich in een geheel andere wereld, waardoor u opgaat in het spel. De spelersgroep zoekt de uitweg uit de kamer door het oplossen van puzzels, raadsels en andere breinkrakers. Vooraf staat zeker niet vast of een groep deze uitgang binnen de maximale tijd van een uur vindt!

Twee escape rooms

Escape Room Gemert biedt 2 spellen aan: Oud Tantes Testament, vanaf 12 jaar en De Wraak van de Farao, vanaf 16 jaar. Het eerste spel draait om een ontbrekende cruciale pagina in het testament van Oud Tante waardoor de erfenis niet kan worden betaald. In het tweede spel moet de tombe van een farao gesloten worden om aan zijn wraak te ontkomen. Beide spellen in Escape Room Gemert zijn uniek en elk weer heel anders van aard en sfeer. Het spel is spannend, maar niet eng en vraagt geen fysieke inspanning.

Het is mogelijk om alleen een spel te reserveren, maar ook aanvullende arrangementen met lunch of diner zijn mogelijk, maar u kunt natuurlijk ook genieten van een restaurant in Gemert: genoeg keus aan het Ridderplein!

Gaat u de uitdaging aan en speelt u ook een spel in Escape Room Gemert? Wie weet wordt u wel recordtijd houder van het spel dat u speelt!