Gemert City Run

Een leuk jaarlijks evenement in Gemert is de Gemert City Run: een hardloopevenement waarbij de deelnemers een bepaalde afstand lopen door hartje Gemert in Noord-Brabant. Het motto van het evenement is “Together we Run!”. Het is voor iedereen mogelijk om mee te doen: of je nu jong ouf bent, ervaren of een beginneling. Zo is het ook een groot sociaal evenement dat de verbondenheid in Gemert vergroot.

City run Gemert

De city run Gemert werd voor het eerst gehouden in 2016. Sindsdien is het blijven groeien. Elk jaar doen er meer lopers mee en zijn er meer mensen die de lopers aanmoedigen. Het parcours leidt de hardlopers over de verharde wegen van het historische en gezellige centrum. De afstanden die gelopen kunnen worden, zijn 1500 meter, 5 kilometer of 10 kilometer. Je bepaalt zelf welke afstand je gaat lopen.

Programma Gemert City Run

Het evenement begint met het ophalen van de startnummers. De opening vindt vervolgens plaats op het Ridderplein. Hier bevindt zich ook de start van het evenement. Tijdens deze opening wordt er een warming-up gehouden voor de kinderen, waarna het evenement kan beginnen. Na afloop is er natuurlijk de gelegenheid om te proosten op het geslaagde evenement. Zo wordt door het feestteam een fijne avond georganiseerd voor alle bezoekers en deelnemers in hartje Gemert!

Wilt u alvast een beetje proeven van de sfeer op dit evenement? Bekijk dan nu dit filmpje!

Ook leuk, de fun run Gemert.