Butterfly safari Gemert

Wilt u graag een dagje weg en wat leuks beleven? Of misschien zoekt u een leuke groepsactiviteit in Gemert? Ga dan eens op vlindersafari in de mooie vlindertuin van Gemert, te vinden op de nieuwe locatie aan de Broekstraat 40 te Gemert.

Hier beleeft u de tropen in Brabant. Het is een prachtig ingerichte tuin waarin vele soorten vlinders te vinden zijn. Opvallend kleurrijke exemplaren, maar ook vlinders die u maar moeilijk kunt ontdekken vanwege hun camouflagekleuren.

Vlindertuin Brabant

Wie de tuin goed in zich opneemt, ziet daarnaast bijvoorbeeld vlinders met angstaanjagende schijnogen en doorzichtige vlinders. Grote en kleine soorten zijn er te bewonderen. In vlindertuin Gemert vindt u de mooiste vlinders uit alle windstreken.

Iedereen weet dat de vlinder eerst een rups is en daarna een cocon. Het is een wonderlijk fenomeen en tijdens de vlindersafari zal hierover een boeiende uitleg gegeven worden.

De vlindertuin is elk jaar van mei tot en met september geopend. Om de kleine toegangsprijzen kunt u het bezoek aan de vlindersafari niet laten. Groepen boven de 10 personen krijgen bovendien korting. Kom snel eens een keer genieten van de prachtige vlindertuin in Gemert!