Bed & Breakfast in Gemert-Bakel

You landed on an old version of this page. Go to the new one!

Op zoek naar B&B Brabant? In Gemert-Bakel vindt u lokale gastgevers met unieke “bed & breakfast” accommodaties. Zij bieden een B&B waar u met persoonlijke zorg en Brabantse gastvrijheid ontvangen wordt. Door de uitstekende service en het gastvrije karakter van deze verblijven geniet u volop van de Bourgondische sfeer, de intieme rust en de prachtige natuur. De gastgevers maken er voor u een onvergetelijk verblijf van.

B&B Gemert

U heeft de keuze uit bijzondere, mooie en gezellige B&B accommodaties, zoals B&B Gemert. Hier vindt u een majestueuze villa uit 1884, maar u heeft ook de mogelijkheid om in een woonhuis of boerderij te verblijven.
B&B Bakel

Nabij Gemert gelegen treft u B&B Bakel met een authentieke (eco)boerderij. Voor liefhebbers van cultuur is er een B&B in de Mortel, gelegen in een cultuurhistorische pastorie. In Elsendorp vindt u naast B&B's ook trekkershutten. En in de zomer van 2019 opent een nieuwe B&B in Bakel!

Gemert-Bakel biedt haar bezoekers veel vertier, intieme rust en een gastvrije Brabantse ontvangst met goede restaurants en mooie unieke B&B's in Brabant. Verken De Peel, het mooie landschap dat elk jaargetijde uitzonderlijk en prachtig is. Beleef en geniet volop en voel uzelf heerlijck vrij!