Bed & Breakfast in Gemert-Bakel

Op zoek naar B&B Brabant? In Gemert-Bakel vindt u lokale gastgevers met unieke “bed & breakfast” accommodaties. Zij bieden een B&B waar u met persoonlijke zorg en Brabantse gastvrijheid ontvangen wordt. Door de uitstekende service en het gastvrije karakter van deze verblijven geniet u volop van de Bourgondische sfeer, de intieme rust en de prachtige natuur. De gastgevers maken er voor u een onvergetelijk verblijf van.

B&B Gemert

U heeft de keuze uit bijzondere, mooie en gezellige B&B accommodaties, zoals B&B Gemert. Hier vindt u een majestueuze villa uit 1884, maar u heeft ook de mogelijkheid om in een woonhuis of boerderij te verblijven.

B&B Bakel

Nabij Gemert gelegen treft u B&B Bakel met een authentieke (eco)boerderij. Voor liefhebbers van cultuur is er een B&B in de Mortel, gelegen in een cultuurhistorische pastorie. In Elsendorp vindt u naast B&B's ook trekkershutten.

B&B in De Rips

Ook in De Rips vindt u een nieuwe Bed & Breakfast, De Stippelberg, in een 100 jaar oude woonboerderij. Een prima uitvalsbasis voor prachtige boswandelingen, fiets- en MTB-tochten, paardrijden, golfen en motorrijden in de (omgeving van) De Peel.

Gemert-Bakel biedt haar bezoekers veel vertier, intieme rust en een gastvrije Brabantse ontvangst met goede restaurants en mooie unieke B&B's in Brabant. Verken De Peel, het mooie landschap dat elk jaargetijde uitzonderlijk en prachtig is. Beleef en geniet volop en voel uzelf heerlijck vrij!

Volg Gemert-Bakel op social media - Tips, inspiratie en de laatste nieuwtjes