Activiteiten Bij de Boompjes

Vriendinnenuitje, teambilding, vrijgezellenfeest of zomaar?
Ontdek de mogenlijkheden van kruiden en etherische olie voor je eigen vervaardigde verzorgingsprodukten
Etherische olie is de olie uit kruiden die via distillatie gewonnen wordt. Bij deze workshop worden verschillende oliën en…

Vriendinnenuitje, teambilding, vrijgezellenfeest of zomaar?
Ontdek de mogenlijkheden van kruiden en etherische olie voor je eigen vervaardigde verzorgingsprodukten
Etherische olie is de olie uit kruiden die via distillatie gewonnen wordt. Bij deze workshop worden verschillende oliën en kruiden gebruikt voor het vervaardigen van jouw produkt. Er wordt uitgelegd wat de speciale werking is van de kruiden en etherische olie voor huid, haar en gemoed. Je kan dan je eigen samenstelling maken, die het beste bij jou past. Wil je een geur die ontspannend werkt, voor een goede nachtrust of een geur die je stimuleert, om weer uitgerust en geconcentreerd aan de nieuwe dag te beginnen. Als de tijd van het seizoen het toestaat, wordt zoveel mogenlijk van verse kruiden gebruik gemaakt, die we zelf gaan plukken in de tuin van Theehuis bij de boompjes. We beschikken over een prachtige vijver met inlandse planten die we gebruiken voor de vervaardiging van de kruidenprodukten.

Maak uw eigen badgel van kruiden en etherische olie
Er wordt uitgelegd wat de speciale werking is van de kruiden en de etherische olie voor huid en je gemoed. Kosten €12,50 incl. een hapje en een drankje. In combinatie met een mini-hightea bestaande uit een zoete en hartige hap (en uiteraard thee of koffie) Kosten €17,50.

Stel jouw eigen haarshampoo samen van kruiden en etherische olie
Er wordt uitgelegd wat de speciale werking is van de kruiden en de etherische olie voor je haar en je gemoed. Kosten 12,50 incl. een hapje en een drankje. In combinatie met een mini-hightea bestaande uit een zoete en hartige hap (en uiteraard thee of koffie) Kosten 17,50 euro

Stel jouw eigen gezichtscrème samen van kruiden en etherische olie
Er wordt uitgelegd wat de speciale werking is van de kruiden en de etherische olie voor je haar en je gemoed. Kosten €12,50 incl. een hapje en een drankje. In combinatie met een mini-hightea bestaande uit een zoete en hartige hap (en uiteraard thee of koffie) Kosten €17,50.

Speciaal najaars arrangement
- Het maken van een kruidenbittertje/ kruidenlikeurtje heerlijk te nuttigen bij de kachel als het weer guur wordt, (anti-hoest, anti-viraal of gewoon lekker).
- Het vervaardigen van mosterd.
- Vervaardigen van jouw eigen gezichtscreme om het koude weer te trotseren.
Deze workshop is bedoeld om een uitgebreidere kijk te kijken op de mogenlijkheden van kruiden. Namenlijk schoonheid, culinair, lekker en met een knipoog naar de medicinale werking. Deze workshop kost €25,00 inclusief een hapje en een drankje. In combinatie met een high-tea kost deze workshop €40,00. In combinatie met een mini-hightea €30,00. De mogenlijkheden zijn zo divers. Bovenstaande workshops zijn voorbeelden. Mocht je speciale wensen hebben, kun je altijd met me overleggen.

Schilderen en tekenen
Ook kun je bij het theehuis terecht voor een workshop tekenen en schilderen.

Neem contact op

Theehuis Bij de Boompjes
Bakelseweg 11 a
5735SC Aarle-Rixtel
Plan je route

vanaf jouw locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje