Op pad met kinderen in de Peel

Magische herinneringen maak je samen. Kom met het hele gezin ravotten in de natuur, vier een kinderfeestje in Kasteel Helmond of ga op ontdekkingsreis in Museum Klok & Peel. Ontdek het aanbod van kinderactiviteiten en uitjes waaraan de hele familie plezier beleeft.

 

 

10x de leukste tips voor een dagje uit met de kids

Ga jij deze zomer op pad in het Land van de Peel? Zoek kabouters in het bos, ontdek eeuwenoude kastelen, begroet de dieren of stamp lekker met je blote voeten door de modder. In het Land van de Peel wacht het avontuur! Wij hebben de leukste tips alvast voor je op een rijtje gezet. De zomer kan nu al niet meer stuk!

Lees verder
Gezin bij KAsteel Helmond

Peelpaspoort, voor kleine avonturiers!

Haal je gratis paspoort op en ontdek eeuwenoude kastelen, indrukwekkende fossielen, smakelijke pannenkoeken en reis terug in de tijd. Net als bij een echt paspoort, krijg je stempels op elke locatie. Met opdrachten, puzzels en een kleurplaat is het een echt activiteitenboekje geworden, volop inspiratie voor een bezoek aan de Peel. Extra leuk! Bij bezoek en op vertoon van het paspoort krijgen kinderen ook nog eens een leuke verrassing op de locaties. Haal je Peelpaspoort op bij een van de deelnemende locaties of een van de toeristenbureaus in het Land van de Peel en ga  op reis!

Wanneer ga jij op avontuur met het Peelpaspoort? 

Meer informatie
Op pad met het Peelpaspoort in het Land van de Peel

Slecht weer uitjes

Het Land van de Peel is bij uitstek de plek waar je kinderen de hele dag kunnen ravotten in de weidse natuur. Maar dat betekent niet dat je met slecht weer maar thuis moet blijven. Ook op regenachtige dagen zijn er genoeg uitstapjes voor kinderen in alle leeftijden. De Peel is rijk aan binnenactiviteiten, van overdekte speeltuinen tot kids proof musea als Kasteel Helmond en Museum Klok & Peel in Asten. Wij hebben de leukste binnenactiviteiten op een rijtje gezet!

Slecht weer uitjes

Kidsproof restaurants - Smullen met het hele gezin!

Een dagje weg met kids, dit is waar je moet zijn!

In samenwerking met Go-Kids Eindhoven heeft Land van de Peel acht leuke uitstapjes samengesteld voor kinderen. Of je nu de natuur in wilt, zoekt naar een originele binnenactiviteit of liever iets educatiefs wil doen: er is altijd wat leuks te beleven. Laat je inspireren voor een dagje weg met het gezin!

Lees meer
Kinderfeestje in het kasteel

Ontdek meer in het Land van de Peel