Op pad met kinderen in de Peel

Magische herinneringen maak je samen. Kom met het hele gezin ravotten in de natuur, vier een kinderfeestje in Kasteel Helmond of ga op ontdekkingsreis in Museum Klok & Peel. Ontdek het aanbod van kinderactiviteiten en uitjes waaraan de hele familie plezier beleeft.

 

 

Peelpaspoort - Voor kleine avonturiers!

Ga op reis door het Land van de Peel

Een paspoort waarmee kleine avonturiers van 4 t/m 12 jaar op reis kunnen gaan door het Land van de Peel. Bij de deelnemende locaties krijgen kinderen een stempel, net als in een echt paspoort. Met opdrachten, puzzels en een kleurplaat is het een echt activiteitenboekje geworden, volop inspiratie voor een bezoek aan de Peel. Extra leuk! Bij bezoek en op vertoon van het paspoort krijgen kinderen ook nog eens een leuke verrassing op de locaties.

Ga jij op avontuur met het Peelpaspoort? 

Meer informatie

Uitjes met slecht weer - Binnenpret voor het hele gezin

Onder de pannen

Het Land van de Peel is bij uitstek de plek waar je kinderen de hele dag kunnen ravotten in de weidse natuur. Maar dat betekent niet dat je met slecht weer maar thuis moet blijven. Ook op regenachtige dagen zijn er genoeg uitstapjes voor kinderen in alle leeftijden. De Peel is rijk aan binnenactiviteiten, van overdekte speeltuinen tot kids proof musea als Kasteel Helmond en Museum Klok & Peel in Asten. Wij hebben de leukste binnenactiviteiten op een rijtje gezet!

Slecht weer uitjes

Kidsproof restaurants - Smullen met het hele gezin!

Go-Kids - Leuke arrangementen in het Land van de Peel

Een dagje weg met kids, dit is waar je moet zijn!

In samenwerking met Go-Kids Eindhoven heeft Land van de Peel acht leuke uitstapjes samengesteld voor kinderen. Of je nu de natuur in wilt, zoekt naar een originele binnenactiviteit of liever iets educatiefs wil doen: er is altijd wat leuks te beleven. Laat je inspireren voor een dagje weg met het gezin!

Lees meer
Kinderfeestje in het kasteel

Ontdek meer in het Land van de Peel