Samen met onze samenwerkingspartners en toeristische en recreatieve ondernemers in het Land van de Peel promoten we de regio in Nederland en het buitenland. Samen werken we aan een aantrekkelijke regio voor bezoekers en inwoners.

 • Beeldbank

  Het Land van de Peel is wat je noemt fotogeniek. De beelden mogen rechtenvrij gebruikt worden, onder vermelding van Land van de Peel. 

  Bekijk de beeldbank
  Beeldbank Gezin wandelen in natuur Land van de Peel
 • Video's

  Samen laten we zien hoe mooi het Land van de Peel is. Voor de cultuurliefhebbers, bourgondisch genieters, natuurliefhebbers en de hele familie.

  Bekijk de video's van Land van de Peel
  Video's Bloeiende heide tijdens zonsondergang op de Strabrechtse Heide
 • Evenement aanmelden

  Onze wekelijkse uittips op social media en de maandelijkse agenda in de Peel Bruist en Groot Peelland vullen we met evenementen uit de Agenda. Heb jij een evenement of activiteit die je graag in de Agenda wilt plaatsen? Meld deze aan via het formulier.

  Meld een evenement aan
  Evenement aanmelden Optocht Boerenbondsmuseum in Gemert
 • Tip content

  We zorgen het hele jaar voor nieuwe en leuke content voor op de website landvandepeel.nl en onze social media kanalen. Heb jij een leuke tip, een bijzondere activiteit of iets wat echt onder de aandacht gebracht moet worden? Laat het ons weten!

  Stuur een e-mail
  Tip content Alpacafarm in de Hei in Mariahout

Actueel

Lees het laatste nieuws uit het Land van de Peel. Volg ons op Linkedin voor updates of schrijf je in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Lees het laatste nieuws

Producten - Ontdek de producten waarmee wij bezoekers en inwoners in het Land van de Peel inspireren!

Product uit het Land van de Peel

Samen zetten we Product uit het Land van de Peel op de kaart. Product uit het Land van de Peel is ontwikkeld door Land van de Peel in samenwerking met Innovatiehuis de Peel en diverse boerenbedrijven en streekproducten. De producten zijn herkenbaar aan de sticker Product uit het Land van de Peel.

Doe mee!
Ben je een producent in het Land van de Peel? Meld je aan via info@innovatiehuisdepeel.nl.

Gratis diensten voor ondernemers

Samen met VisitBrabant werken we aan een gastvrije regio. Gezamenlijk trekken we op om ondernemers te ondersteunen. Neem eens een kijkje bij een van de vele gratis diensten die VisitBrabant beschikbaar heeft gesteld voor ondernemers in Brabant. Download de internationale vakantiekalender om in te spelen op de Nederlandse, Belgische en Duitse gast. Meld je als verblijfsaccommodatie aan voor de Gast Inspiratie Service. Per e-mail ontvang je regelmatige updates met content en tools om jouw gasten nog beter te ontvangen. Wil je laten zien welke fiets- en wandelroutes er naast jouw locatie liggen? Plaats dan de gratis interactieve routekaart op je website.

Voor de ultieme gastvrijheidsbeleving heeft VisitBrabant interessante e-learning modules ontwikkelt. Bekijk hieronder onze tips!

Bekijk alle diensten van VisitBrabant
Land van de Peel Magazine