Dit is Land van de Peel - Eén gezicht voor een sterke, herkenbare en aantrekkelijke regio

Land van de Peel is de regionale marketingorganisatie van de zes Brabantse Peelgemeenten Helmond, Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek en Someren.

Als organisatie heeft Land van de Peel een verbindende rol waarbij wordt gericht op de bovenlokale marketing, terwijl de VVV’s en Helmond Marketing hun waardevolle positie als lokale organisatie behouden. Als toeristisch platform is Landvandepeel.nl een reflectie van dit samenwerkingsverband: de lokale pagina's worden door de VVV's ingericht, terwijl de regiomarketeers van Land van de Peel de informatie en het aanbod bundelen tot inspirerende content op de Peelbrede pagina's. Zo bundelen we onze krachten om samen met ondernemers, organisaties en culturele instellingen de nieuwsgierigheid van bewoners en bezoekers te prikkelen. 

Onze missie

We zetten de Peel op de kaart als geliefde, waardevolle en leefbare regio. Dat doen we door te initiëren, inspireren en te verbinden ­– voor én met bewoners, bezoekers en ondernemers.

Vanuit haar regionale rol daagt Land van de Peel alle betrokken partijen uit om voorbij de gemeentegrenzen te kijken en de diversiteit en kwaliteit van het recreatieve aanbod in de Peel te (blijven) ontdekken, ontwikkelen en beleven.

Bekijk het merkboek

Dit is Land van de Peel - Maak kennis met de organisatie:

Een vraag of opmerking? - Dit is waar je moet zijn: