HeerlijckVrij in Gemert-Bakel!

Wat mag je niet missen in Gemert-Bakel?

Welke plekken mag je echt niet missen tijdens een dagje uit of weekend weg in de gemeente Gemert-Bakel en de Peel? Op onze website zetten we van alles voor u op een rijtje! Geniet vast van de voorpret en kom naar Gemert-Bakel!

 

Tips!

VVV HeerlijckVrij

Uw verblijf in Gemert-Bakel begint bij de VVV. Voor arrangementen, ticketverkoop, routes, cadeaubonnen en streekproducten.
Stap gerust even binnen voor toeristische informatie over Gemert-Bakel en de Peelregio, of voor een mooie fiets- of wandelroute.
Het team van enthousiaste VVV-medewerkers geeft graag advies en informatie. De VVV-winkel bevindt zich op het Ridderplein in Gemert!
Je bent van harte welkom!

VVV Winkel

Wat kun je doen in Gemert-Bakel?

In de Vrije Heerlijckheid Gemert-Bakel zijn talloze mogelijkheden om je een of meerdere dagen te vermaken. Wat dacht u van een bezoek aan Boerenbondsmuseum Gemert? Door het hele centrum van Gemert vindt U schitterende gebouwen waarvan vele op de monumentenlijst zijn geplaatst. Verder geeft de omgeving van Gemert de mogelijkheid om wandelend of fietsend van het natuurschoon te genieten. Kijk hier wat er zoal te doen is en waar u kunt verblijven.

 

Meldt uw evenenement aan!

Volg VVV Gemert-Bakel op Social Media!