Peelpeuzelen

Peelpeuzelen - Bourgondisch genieten in de zomer

Wat is PeelPeuzelen?
PeelPeuzelen is er op uit gaan in De Peel en met het PeelPeuzelboekje en onderweg genieten van lekkere Peelse gerechtjes.

Hoe werkt het?
Je koopt bij één van de verkooppunten een PeelPeuzelboekje à € 15,-. In dit boekje vind je 10 bonnen, Peuzelkes.
Deze kun je van 15 juni tot en met 15 december 2021 inleveren bij één van de 40 deelnemende horecabedrijven in De Peel. In ruil daarvoor krijg je de gratis PeelPeuzel van het betreffende restaurant. Enkel een consumptie is hierbij verplicht. Je kijkt in het PeelPeuzelboekje voor de aanbiedingen en openingstijden van elk deelnemend horecabedrijf.

Lekker makkelijk!
De Peuzelkes die worden aangeboden, hebben een grote diversiteit, van hartig tot zoet, van vertrouwd tot speciaal. Het PeelPeuzelboekje staat niet op naam. Je kunt dus met meerdere mensen (max. 6) met een PeelPeuzelboekje op pad: met de auto, per fiets of te voet. Alles kan! Je bent niet gebonden aan een route of arrangement en je hoeft niet te reserveren. Makkelijk toch?

Waar te besteden?
De PeelPeuzels zijn te besteden bij eetgelegenheden in Asten, Helmond, Deurne, Laarbeek en Gemert-Bakel.
Download op deze pagina de brochure met alle informatie over de restaurants en de Peuzeltjes die zij aanbieden of bekijk de online versie.

Let op:  Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan de opening van Four Lounge en Leisure Neerkant. Binnen nu en enkele weken gaan de deuren van deze nieuwe mooie zaak ook open voor het Peelpeuzelen!

Steun de horeca
Het PeelPeuzelen is een leuke, goedkope manier om de Peel en haar eetgelegenheden te ontdekken. Omdat de horeca zwaar getroffen is door de coronapandemie, willen wij alvast degene bedanken die ervoor kiezen om tijdens het PeelPeuzelen een extra drankje, bijgerechtje of toetje na bestellen. De deelnemende bedrijven zullen het op prijs stellen!

Op pad in de herfst en winter?
Dit jaar loopt ivm corona het PeelPeuzelboekje door t/m 15 december. In 2022 verwachten wij het PeelSneukelboekje 2022/2023 weer uit te kunnen gaan geven waarmee je op pad gaat voor heerlijke Peelse gerechtjes met de wintereditie PeelSneukelen! 

Bekijk het PeelPeuzelboekje

Ontdek welke restaurants er mee doen met PeelPeuzelen 2021

Bestel in de webshop

Direct het PeelPeuzelboekje bestellen in onze webshop

© Marianne Fransen

PeelSneukelen

Lees meer over de herfst/wintereditie PeelSneukelen