Peelpeuzelen - Bourgondisch genieten in de zomer

Het PeelPeuzelboekje 2024 is binnen!

Wat is PeelPeuzelen?

PeelPeuzelen is er op uit gaan in de Peel en met het PeelPeuzelboekje en onderweg genieten van lekkere Peelse gerechtjes.

Hoe werkt het?
Je koopt bij één van de verkooppunten een PeelPeuzelboekje à € 17,50. In dit boekje vind je 8 bonnen, Peuzelkes.
Deze kun je van 1 april t/m 30 september 2024 inleveren bij één van de deelnemende horecabedrijven in De Peel. In ruil daarvoor krijg je de gratis PeelPeuzel van het betreffende restaurant. Enkel een consumptie is hierbij verplicht. Je kijkt in het PeelPeuzelboekje voor de aanbiedingen en openingstijden van elk deelnemend horecabedrijf.

Lekker makkelijk!
De Peuzelkes die worden aangeboden, hebben een grote diversiteit, van hartig tot zoet, van vertrouwd tot speciaal. Het PeelPeuzelboekje staat niet op naam. Je kunt dus met meerdere mensen (max. 6) met een PeelPeuzelboekje op pad: met de auto, per fiets of te voet. Alles kan! Je bent niet gebonden aan een route of arrangement en je hoeft niet te reserveren. Makkelijk toch?

Waar te besteden?
De PeelPeuzels zijn te besteden bij eetgelegenheden in Asten, Helmond, Deurne, Laarbeek, Gemert-Bakel en Someren. Bekijk onderaan deze pagina de brochure met alle informatie over de restaurants en de Peuzeltjes die zij aanbieden.

De periode PeelPeuzelen editie 2025 gaat lopen van 1 maart tot en met 31 oktober 2025!
Het PeelSneukelen, de wintereditie van het peuzelen, komt hiermee vanaf dit jaar te vervallen.
Voor velen heeft het de voorkeur te genieten van de hapjes in de zomermaanden, bijvoorbeeld tijdens een mooie fietstocht door de Peel.
Om aan de wens van de klant te voldoen is het daarom vanaf volgend jaar extra lang genieten van de heerlijke gerechtjes uit het PeelPeuzelboekje.

 

Bekijk hier alle Peelpeuzellocaties - op de kaart