Peelpeuzelen - Bourgondisch genieten in de zomer

PeelPeuzelen 2023 is afgelopen. We verwachten de nieuwe editie 2024 begin maart. Je kunt nu wel op pad met de herfst/wintereditie PeelSneukelen. Meer info op peelsneukelen.nl

Wat is PeelPeuzelen?

PeelPeuzelen is er op uit gaan in de Peel en met het PeelPeuzelboekje en onderweg genieten van lekkere Peelse gerechtjes.

Hoe werkt het?
Je koopt bij één van de verkooppunten een PeelPeuzelboekje à € 17,50. In dit boekje vind je 10 bonnen, Peuzelkes.
Deze kun je van 1 april t/m 30 september 2023 inleveren bij één van de deelnemende horecabedrijven in De Peel. In ruil daarvoor krijg je de gratis PeelPeuzel van het betreffende restaurant. Enkel een consumptie is hierbij verplicht. Je kijkt in het PeelPeuzelboekje voor de aanbiedingen en openingstijden van elk deelnemend horecabedrijf.

Lekker makkelijk!
De Peuzelkes die worden aangeboden, hebben een grote diversiteit, van hartig tot zoet, van vertrouwd tot speciaal. Het PeelPeuzelboekje staat niet op naam. Je kunt dus met meerdere mensen (max. 6) met een PeelPeuzelboekje op pad: met de auto, per fiets of te voet. Alles kan! Je bent niet gebonden aan een route of arrangement en je hoeft niet te reserveren. Makkelijk toch?

Waar te besteden?
De PeelPeuzels zijn te besteden bij eetgelegenheden in Asten, Helmond, Deurne, Laarbeek, Gemert-Bakel en Someren. Bekijk onderaan deze pagina de brochure met alle informatie over de restaurants en de Peuzeltjes die zij aanbieden.

Op pad in de herfst en winter?
Ga van 1 oktober tot 31 maart op pad voor heerlijke Peelse gerechtjes met het PeelSneukelboekje! Kijk hier voor meer informatie.

Bekijk hier alle Peelpeuzellocaties - op de kaart