Multifunctioneel centrum De Dreef

Wil je vergaderen, feesten of gewoon koffie drinken? Dit is allemaal mogelijk bij De Dreef. Toneel, rommelmarkten, kletsavonden, Dorpsfeesten …

Wil je vergaderen, feesten of gewoon koffie drinken? Dit is allemaal mogelijk bij De Dreef. Toneel, rommelmarkten, kletsavonden, Dorpsfeesten zijn enkele activiteiten die hier plaatsvinden. Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in het café in Aarle Rixtel is dit het geval. Het gezellige Multifunctioneel Centrum De Dreef is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Multifunctioneel Centrum De Dreef. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Multifunctioneel Centrum De Dreef in Aarle Rixtel de gezelligheid op komen zoeken. 

Als je in contact wilt komen met Multifunctioneel Centrum De Dreef kun je via de website een contactformulier invullen of+ een email sturen. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Aarle Rixtel soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Neem contact op

De Duivenakker 76
5735JB Aarle-Rixtel
Plan je route

vanaf jouw locatie

Locatie