Fotoworkshop in de Groote Peel "Voor dag en dauw"

zaterdag 11 maart

Op zaterdag 11 maart geeft Fotograaf Nando Harmsen een Fotoworkshop in het Nationaal Park De Groote Peel. Het thema is ‘voor dag en dauw’. 

                                     Wie landschappen wil fotograferen zal vaak voo…

Op zaterdag 11 maart geeft Fotograaf Nando Harmsen een Fotoworkshop in het Nationaal Park De Groote Peel. Het thema is ‘voor dag en dauw’. 

                                     Wie landschappen wil fotograferen zal vaak voor dag en dauw in de natuur moeten zijn. Zie de dag ontwaken als de duisternis langzaam plaats maakt voor het daglicht. Zie het blauwe uurtje veranderen in het gouden uur en fotografeer het herfst landschap bij het krieken van de dag. In deze tijd van het jaar is de kans op mist zeker aanwezig, wat een prachtig effect geeft als het licht er doorheen dringt. Tijdens de workshop geef ik begeleiding en advies over het juist gebruik van brandpunt en standpunt om dit moment van de dag op een spannende manier te fotograferen. De workshop is geschikt voor iedereen in het bezit van een spiegelreflex camera, mirrorless systeem camera, of vergelijkbaar, die beschikt over volledig handmatige instellingen. Enige basiskennis van belichting is wenselijk. Voor het maximaal gebruik te kunnen maken van de technieken die uitgelegd worden is een groothoek (zoom) objectief nodig, maar ook zeker een tele(zoom) objectief. Een statief is ten zeerste aan te raden.

                                      Deelname:              € 75,- per persoon, inclusief drankje na afloop. Max. 10 deelnemers. Reserveren online.www.staatsbosbeheer.nl/natuurfotografiepelen

Neem contact op

Adres:
Buitencentrum De Pelen
Moostdijk 15
6035 RB Ospeldijk
Plan je route
Afstand:

Wanneer

  • Zaterdag 11 maart 2023 06.30 - 10.30 uur

Prijzen

  • € 55.00 p.p. incl. drankje. Max 10 personen

Locatie