Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Sinterklaas en Pieten Beek en Donk

t/m 18 november

Sinterklaas en zijn Pieten komen met veel vreugde aan in Beek en Donk bij de Donkse brug. Zodra de burgemeester en jeugdburgemeester Sinterklaas hartelijk begroeten, neemt de Sint plaats in zijn automobiel en begint de intocht door Beek en Donk.

Op de volgende tijdstippen kun je Sinterklaas verwachten terwijl hij zijn route volgt: Aankomst Donkse brug (14.00 uur), Piet van Thielplein (15.10 uur), De Regt (15.40 uur) en Heuvelplein (16.00 - 16.15 uur). De route voert langs de Pater de Leeuwstraat, Oude Bemmerstraat, Raagtenstraat, Schoolstraat, Piet van Thielplein, Brouwerstraat, Otterweg, Pater Becanusstraat en het Heuvelplein.

Sinterklaas kijkt ernaar uit om, indien mogelijk, even te stoppen en de kinderen een handje te schudden. De vrolijke klanken van de Harmonie bezorgen Sinterklaas en zijn Pieten een extra feestelijk welkom op het Piet van Thielplein en bij De Regt. Wil je alle avonturen van Sinterklaas en zijn Pieten volgen? Doe dat dan via Instagram en Facebook bij 'Sinterklaasbend'.

Neem contact op

Nabij Donkse brug
Pater de Leeuwstraat
5741EE Beek en Donk
Plan je route

Prijzen

  • Gratis

Locatie