Sorry, dit evenement is afgelopen

Een avond naar het Boerenbondsmuseum

t/m 14 oktober

Beleef het avondleven in een Brabants dorp anno 1900 tijdens de avondopenstelling van het Boerenbondsmuseum tijdens ‘Taovent noar ut museum’.

Alle gebouwen zijn sfeervol verlicht met kaarslicht en olielampen. Kinderen spelen spelletjes van vroeger, moeder de vrouw is aan het koken en leest voor, er wordt een kaartje gelegd in d’n herd, mannen klazineren in het cafeetje, er is gezellige muziek op en rond het dorpsplein en uiteraard zijn er ook demonstraties in de verschillende gebouwen van het museum, zoals o.a. smeden, klompen maken en weven.

Een unieke gelegenheid om het Boerenbondsmuseum ‘s avonds te bezoeken tijdens deze editie van ‘Taovent noar ut museum’. 

Voor deze speciale avondopenstelling zijn de jaarkaarten van het museum geldig.
De muzikale invulling wordt verzorgd door de groep Ambiance. 

Neem contact op

Boerenbondsmuseum Gemert
Pandelaar 106
5421 NJ Gemert
Plan je route

Prijzen

  • Algemene informatie
    Het museum is dagelijks geopend van 13u tot 17u, behalve op maandag. Dan is het museum gesloten. De RIVM-richtlijnen zijn leidend. Omdat musea zijn aangewezen als doorstroomlocatie, en horeca op het museumterrein als onderdeel van het museum wordt beschouwd, is een coronabewijs of QR-code niet nodig.

    Entree: kinderen 0 t/m 3 jaar gratis, kinderen 4 t/m 12 jaar 3,00 euro, voor 13+ 6,00 euro. Jaarkaarten van het Boerenbondsmuseum zijn verkrijgbaar aan de kassa.
    Deze kosten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar 7,50 euro en voor volwassenen (13+) 17,50 euro.De Museumkaart (MJK) is niet geldig.

Locatie