Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Lezing vogelsvereniging Zang en Kleur

t/m 28 november

Een lezing vogelsvereniging Zang en Kleur

Filmpresentatie van het Vogelparadijs: Costa Rica

Op dinsdagavond 28 november 2023 wordt er in het ‘T Kwartier te Asten aan de Kerkstraat 10, door Zang en Kleur Asten een open avond met het onderwerp foto/filmpresentatie gegeven over de fantastische vogelpracht van Costa Rica. Deze lezing wordt verzorgd door Eric van Erp uit Deurne die samen met zijn Partner afgelopen april een rondreis heeft gemaakt door Costa Rica.Hierbij hebben ze he…

Een lezing vogelsvereniging Zang en Kleur

Filmpresentatie van het Vogelparadijs: Costa Rica

Op dinsdagavond 28 november 2023 wordt er in het ‘T Kwartier te Asten aan de Kerkstraat 10, door Zang en Kleur Asten een open avond met het onderwerp foto/filmpresentatie gegeven over de fantastische vogelpracht van Costa Rica. Deze lezing wordt verzorgd door Eric van Erp uit Deurne die samen met zijn Partner afgelopen april een rondreis heeft gemaakt door Costa Rica.Hierbij hebben ze het hele land doorkruist en zowel de Oostkust als westkust bezocht om de diversiteit in flora en fauna te kunnen waarnemen en fotograferen. De nadruk lag vooral bij de grote diversiteit aan vogels in hun eigen specifiek leefgebied die Costa Rica zo uniek maakt. Van Tropische regen- en nevelwouden tot vulkanisch gebied en de uitgestrekte oerwouden welke tot in zee reiken in het Noorden en zuiden. Elk specifiek klimaat met hun eigen specifieke en unieke soorten. Kolibries die je letterlijk om de oren vlogen, Ara’s die in grote groepen passeerden, prachtige tangara soorten en tropische honingzuigers, Toekans, Kiskadees etc. etc. Teveel om op te noemen.

Van deze reis heeft Eric een prachtige film samengesteld met prachtig beeldmateriaal van de vele vogels.Tijdens de lezing zal Eric enthousiast over Costa Rica en haar vogels vertellen en de gasten meenemen in de wondere wereld van Costa Rica.
De lezing start om 20.00 uur en iedereen is welkom op deze avond.
De entree is gratis.

Neem contact op

Gemeenschapshuis 't Kwartier
Kerkstraat 10
5721 GV Asten
Plan je route

Locatie