Alle Golfbanen in de Peel op een rij

Een balletje slaan in één van de zes Peelgemeenten? Dat kan. Het de Peel telt namelijk maar liefst vijf prachtige golfbanen waar je je met ieder golfniveau uren kunt vermaken. Daarnaast kun je na het golven bij alle vijf de adressen terecht voor een heerlijk hapje en een drankje die veelal zijn gemaakt met lokale producten. Voor ieder wat wils dus. Dit zijn alle golfbanen in de Peel op een rij:

Golfbaan het Woold Asten

Het Woold biedt allereerst de Vier Eijkenbaan aan, wat een PAR-72 Championship course van 18 holes is. Daarnaast hebben zij ook de Gezandebaan, wat een PAR-27 baan van 9 holes is. Deze baan is uitdagend genoeg voor beginnende én gevorderde golfers. Ook is deze baan verlicht, waardoor je ook tijdens de schemer nog kan doorspelen. Wil je toch nog liever wat oefenen? Dan kun je hier ook voor de driving range en andere oefenterreinen terecht. Na het golfen kun je het golfrestaurant Volentieri een bezoekje voor een heerlijke lunch of diner, gemaakt van exclusieve en regionale producten. Extra tip: vul in je navigatie Veluwsedijk 1 in wanneer je naar deze golfbaan gaat!

Bezoek Golfbaan het Woold

Golfclub Overbrug Helmond

Golfclub ‘Overbrug’ grenst aan een natuurkerngebied en het riviertje de Schevelingseloop en beschikt een PAR-71 baan van 9 holes. De verschillende smalle fairways, grote bunkers en stukken water zorgen voor een gevarieerd speelniveau voor alle niveaus. Op het complex kun je daarnaast ook gebruik maken van de driving range, een appoachgreen, een puttinggreen en natuurlijk van de horecafaciliteiten. 

Bezoek Golfclub Overbrug

Golfbaan Stippelberg Bakel

Deze golfbaan dankt zijn naam aan de oude stuifduinen die als stippels in het oorspronkelijke landschap aanwezig waren, en op de golfbaan zijn aangebracht. Hier zijn twee banen te vinden, de Championship Course van 18 holes en de Executive Course, een 9 holes par 3/4 baan. Ook vind je hier uitgebreide oefenfaciliteiten. Golfbaan Stippelberg beschikt tevens over een brasserie waar je na een rondje golf terecht kunt voor een heerlijke lunch, borrel of diner die gemaakt is met heerlijke streekproducten.

Bezoek Golfbaan Stippelberg

Golfbaan de Swinkelsche Someren

De Swinkelsche Golfbaan biedt een 18 holes Championship Course, een 9 holes Par -3 baan en verschillende oefenfaciliteiten die met de grootste zorg bijgehouden worden door de greenkeepers. Je vindt hier tevens het clubhuis met restaurant en terras. Hier worden 7 dagen per week verse lunch- en dinergerechten bereid met verse producten van lokale leveranciers.

Bezoek Golfbaan de Swinkelsche

Golfclub D’N Heikant Laarbeek

Landgoed d’n Heikant is gelegen tegen de bosrand en bij het natuurgebied De Biezen en de Grotelse Heide in Aarle Rixtel. Deze golfclub beschikt over een 9 Holes, Par 3 golfbaan en een gezellig clubhuis voor een heerlijke lunch, borrel of diner na het golfen. De Golfclub staat bekend om de laagdrempelige sfeer waar iedereen terecht kan om een balletje te komen slaan.  

Bezoek Golfclub D’N Heikant