Tour de Peel

Afgelopen donderdag stapten we samen met bestuurders en ambtenaren van de zes Brabantse Peelgemeenten in drie Dafjes om samen het mysterie van het Land van de Peel te ontdekken.

Op vier authentieke locaties toonden we hen, samen met de ondernemers, musea en toerismebureaus, de resultaten en toekomstplannen van Land van de Peel. 

Vanuit ons startpunt Natuurpoort de Peel reden we naar Verswinkel B.O.P. (de eerste foodhub van het label ‘Product uit het land van de Peel’). We vervolgden onze route langs de eerste digitale zuil in het Land van de Peel naast TIP Someren waar vanuit we onze reis afsloten bij het prachtige Museum Klok & Peel. 

Deze inspirerende en toonaangevende plekken staan symbool voor het pionierschap, de verwondering en het genot in de Peel. 

Samen met deze samenwerkingspartners konden we de resultaten en noodzaak van onze regiomarketingorganisatie nog beter vertellen.  

Onder het genot van heerlijke streekproducten proosten de bestuurders, samen met de vertegenwoordigers van de lokale toerismebureaus, afsluitend op een goede samenwerking en toekomst. 

Al proevend en belevend hopen we de bestuurders meer inzicht te hebben gegeven over de toegevoegde waarde van regiomarketingorganisatie Land van de Peel die drie jaar geleden is opgericht.  

We zitten nog boordevol plannen om de Peel nog meer te positioneren als geliefde, (be)leefbare en waardevolle regio en hopen dit samen met de toerismebureaus, ondernemers en bestuurders tot uiting te brengen.