Asten; alles voor een complete shop-ervaring!

Asten beschikt over een verrassend uitgebreid winkelaanbod; van kledingwinkels tot kado- en speciaalzaakjes en van de bekende ketens tot de leukste boetiekjes en nog veel meer. In Asten kun je je hart ophalen als shopaholic; Asten beschikt zelfs over een overdekt winkelcentrum; dus ook met iets minder mooi weer kun je in Asten terecht.

 

Midas Winkelcentrum

Je kunt bij Midas Winkelcentrum, in de volksmond Midas, terecht voor je dagelijkse benodigdheden, maar zeker om gezellig te shoppen. Ook voor een kopje koffie, heerlijke lunch, stukje gebak of diner ben je aan het juiste adres. Maar liefst 23 winkels tref je aan onder één dak.

In Midas vind je bekende formules zoals Albert Heijn, HEMA, Primera, Etos en Subway, maar daarnaast veel winkels die nergens anders in Nederland gevestigd zijn. Laat je verrassen door de diversiteit van het winkelcentrum en kom snel een keertje langs.

Winkelcentrum Kompas

In winkelcentrum Het Kompas tref je behalve bekende ketens ook andere leuke winkeltjes aan. En parkeren? Dat kan bijna voor de deur!

De Astense ondernemers heten je van harte welkom en helpen je graag bij je zoektocht naar bijvoorbeeld dat ene, orignele item. Een markt mag natuurlijk niet ontbreken; deze vindt om de woensdag plaats in Asten. 

Winkels in Asten

Veertiendaagse markt en allerlei andere markten

Op de gezellige veertiendaagse markt in het centrum van Asten kun je voordelig winkelen. Op de warenmarkt vind je een diversiteit aan kraampjes met o.a. kleding, bloemen en heerlijke verse producten. Maar in Asten, Ommel en Asten-Heusden wordt ook regelmatig een rommelmarkt, vlooienmarkt, braderie of brocante markt georganiseerd. Kijk hier voor data en tijden en ontdek: Asten is van alle markten thuis.

Koopzondagen

Curiosa en kringloopwinkels