Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

Bijendag in het Boerenbondsmuseum

t/m 14 juli

Bijendagin hetBoerenbondsmuseum

Zonder bijen zou er geen leven op aarde mogelijk zijn. Bijen en andere bestuivende insecten zijn ontzettend belangrijk voor alles wat groeit en bloeit. Bijen die door een imker gehouden worden zorgen ook nog eens voor lekkere honing en andere producten. Hoe een imker bijen houdt en wat hij er allemaal voor moet doen, kun je komen bekijken bij het Boerenbondsmuseum op zondag 14  juli van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Kinderen mogen kaarsjes maken van bijenwas en natuurlijk ook proeven van de heerlijke honing die onze eigen bijen verzameld hebben.

Breng verder ook eens een bezoek aan de velden en akkers langs het karrenspoor. Deze staan er weer prachtig bij en diverse gewassen staan op dit moment volledig in bloei. Een wandeling langs deze velden en akkers naar de veldkapel van de Heilige Gerlachus is de moeite waard.

Neem contact op

Boerenbondsmuseum
Pandelaar 106
5421NJ Gemert
Plan je route

vanaf jouw locatie

Prijzen

  • Algemene informatie
    Entree: kinderen 0 t/m 3 jaar gratis, kinderen 4 t/m 12 jaar 3,00 euro, voor 13+ 6,00 euro. Jaarkaarten van het Boerenbondsmuseum zijn verkrijgbaar aan de kassa.
    Deze kosten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar 7,50 euro en voor volwassenen (13+) 17,50 euro.De Museumkaart (MJK) is niet geldig.
    Voor meer informatie, de agenda en actuele openingstijden kijk op www.boerenbondsmuseum.nl. Volg het Boerenbondsmuseum op Facebook voor de meest actuele informatie en nieuws

Locatie