Welkom in het kloppende hart van Asten

In het centrum van Asten vinden jaarlijks diverse activiteiten en evenementen plaats; wat te denken van bijvoorbeeld de koopzondagen die iedere keer in een ander jasje worden gegoten; Rode Loper Dag, Asten op de Catwalk, Lenteshoppen, Moederdag en Vaderdag, de Koopzondag tijdens de braderie van de Burgemeester Wijnenstraat, Kunst in de etalage, Sinterklaas en Kerstmis zijn daar voorbeelden van. 

Maar behalve evenementen als koopzondagen worden er in het centrum van Asten ook verschillende activiteiten georganiseerd zoals de Midzomeractiviteiten, de Pompoendagen en de najaarsactie.

  

Koopzondagen

Activiteiten en evenementen in het centrum

De leukste lokale cadeaubonnen van Asten

De horeca-waardebon t.w.v. € 25,- is verkrijgbaar bij VVV Asten en bij diverse horecagelegenheden in Asten in te leveren

Als je op zoek bent naar een smakelijk cadeau!

                                                

Midas Kadobon

De Kadobon is verkrijgbaar bij de servicebalie van Albert Heijn, Primera Asten en VVV Asten. De bonnen hebben een vast bedrag van €5, €10, €15 of €25 en zijn 5 jaar geldig.

Leuk om te geven maar zeker ook om te krijgen!                                                                                                                                                                                                                                                                  

                            

Bereikbaarheid en parkeren

In het centrum van Asten kun je overal gratis parkeren! Dit door middel van de blauwe parkeerkaart, uiteraard verkrijgbaar bij VVV Asten. Met deze blauwe parkeerkaart kun je twee uur lang gratis parkeren in het centrum van Asten. De parkeerplaatsen waarvoor een parkeerkaart nodig is zijn duidelijk aangegeven met een blauwe belijning. Op zoek naar een parkeerplaats voor een langere verblijfsduur? Parkeer dan je auto bij Museum Klok & Peel; 900 meter gelegen vanaf het centrum van Asten. Ook kun je parkeren bij het evenemententerrein aan de Lienderweg  .