Overnachten in Asten

Voor je vakantie, nachtje weg of weekendje weg is Asten, in Brabant op de grens met Limburg, een prima keuze. Hieronder vind je fijne hotels, B&B's, groepsaccommodaties, campings en vakantiehuisjes.

Hotels in Asten - Een weekendje weg? Kom slapen in Asten!

Of je op zoek bent naar een hotel in het cenrum van Asten-Heusden, aan de rand van Asten of juist midden in de natuur; in Asten ben je aan het juiste adres. Je vind er hotelkamers naar ieder wens, voor elk budget. Van luxe tot goedkoop, Asten vind je altijd de hotelovernachting die je zoekt. 

Bed & Breakfast

Genieten van de Peel vanuit je eigen knusse pension. In de Astense b&b’s staan gastvrijheid en persoonlijke benadering voorop. Lekker slapen in een historisch pandje of in een peelboerderij, in het centrum of in de natuur, van luxe tot goedkoop. Kies de logies die bij jou en je budget past! In Asten, Ommel en Asten-Heusden wordt je steeds warm onthaald.

Campings

De natuur, rust en ruimte in Asten, Ommel en Asten-Heusden vormen de ideale omgeving voor een echte kampeerder. Heerlijk kamperen op een Vekabo of SVR camping, boerderijcamping, minicamping of juist een recreatiepark met alles er op en eraan.

Groepsaccommodaties

In Asten vind je de gezelligste groepsaccommodaties. Midden in de natuur of in aantrekkelijke peeldorpjes zoals Ommel en Asten-Heusden. Accommodaties voor grote groepen maar ook een groepsverblijf voor een klein gezelschap. Hoe groot of klein het aantal personen ook is, er is keuze van goedkoop tot luxe.

Vakantiehuizen

Overnachten in een comfortabele vakantiewoning bij particulieren, in een bungalow of chalet op een bungalowpark of een huisje op een vakantiepark. Kindvriendelijk, met zwembad, van luxe tot goedkoop. Je hebt keus uit diverse aantrekkelijke accommodaties in Asten, Ommel en Asten-Heusden.