SVR Camping Brabant

Kamperen bij een SVR-camping is bijzonder: u komt immers bij de boer thuis. Midden in Gemert-Bakel zal u genieten van het heerlijke plattelandsleven. Kinderen hebben volop vrijheid en doen nieuwe ervaringen op.

Over het algemeen hebben deze campings de Peel hier een kleiner aantal kampeerplekken, variërend van 5 tot zo’n 20 plekken. Hoewel deze campings zich onderscheiden door de rust die er heerst, zijn kleine huisdieren doorgaans toegestaan en is er gewoon elektriciteit, goed sanitair en meestal ook WiFi.

Enkele bijzondere voorbeelden van SVR campings Brabant zijn in Gemert-Bakel te vinden. Kampeerboerderij De Kastanjes is een heerlijk rustige camping in Elsendorp en ligt midden in de natuur. Bij Eco-tourist Farm de Biezen kan men zowel kamperen als genieten van meer gemak in de bed & breakfast. Minicamping Kuundert Hoeve biedt ruimte aan 10 plekken.

Camping Noord Brabant

De genoemde voorbeelden van campings in Noord-Brabant zijn slechts een greep uit het grote aanbod prachtige (SVR-)campings Gemert en campings Bakel en omgeving.

Volg Gemert-Bakel op social media - Tips, inspiratie en de laatste nieuwtjes