Pompoen en Aubergine

Ik word ontzettend blij van koken en bakken. Ik kook vegetarisch en gebruik het liefst biologische ingrediënten. Met mijn cateringbedrijfje hoop ik ook andere mensen blij te kunnen maken met wat ik kook en bak! Neem gerust een kijkje op mijn website en aarzel bij vragen niet om contact op te nemen!

Het liefst sta ik de hele dag in de keuken om te koken, te bakken en nieuwe recepten uit …

Ik word ontzettend blij van koken en bakken. Ik kook vegetarisch en gebruik het liefst biologische ingrediënten. Met mijn cateringbedrijfje hoop ik ook andere mensen blij te kunnen maken met wat ik kook en bak! Neem gerust een kijkje op mijn website en aarzel bij vragen niet om contact op te nemen!

Het liefst sta ik de hele dag in de keuken om te koken, te bakken en nieuwe recepten uit te proberen (wat met vier kinderen een uiteraard onmogelijk is, maar ik heb nooit gebrek aan hulp en aan proevers ;-). Ik werk in een biologische supermarkt, waar ik allerlei lekkere ingrediënten vind om mee te koken en bakken. De ingrediënten uit de winkel vul ik als het even kan graag aan met allerlei lekkere kruiden, groenten en fruit uit ons tuintje. Want hoewel het geen grote tuin is, toch kunnen we elk jaar van alles oogsten!

Als het even kan probeer ik in het zomerseizoen van alles uit met aubergines. In de winter is pompoen mijn favoriet. Vandaar ook de naam van mijn bedrijfje ‘Pompoen & aubergine’.

In februari 2015 ben ik begonnen aan de opleiding ‘De Natuurkeuken’ aan de Groene Kookacademie. Deze opleiding heb ik inmiddels afgerond en ik heb veel geleerd over natuurvoeding en biologisch en vegetarisch koken. Tijdens de stageopdracht van deze opleiding, bij het cateringbedrijfje ‘Van tuin tot tafel’, heb ik besloten dat ik zelf ook wil gaan cateren. Op die manier kan ik doen waar ik blij van word en er ook nog andere mensen blij mee maken!

Uit respect voor de natuur en het milieu en omdat ik iedereen een groene toekomst gun, kook en bak ik het liefst met biologische groenten en biologisch fruit van het seizoen. Ik vind het erg leuk om daar met granen, peulvruchten en eventueel zuivelproducten een complete vegetarische maaltijd van te maken, voor mezelf, voor mijn gezin en voor iedereen die van lekker eten houdt.

Een lekker ontbijt of diner voor twee maar ook voor twintig, het ‘groene’ gedeelte van een barbecue, een uitgebreide lunch, borrelhapjes of een verjaardagstaart, ik vind het allemaal even leuk om te maken! In overleg met de klant ga ik op zoek naar de meest passende recepten en gerechten. Mochten er speciale (dieet-) wensen zijn, dan overleg ik graag met je over de mogelijkheden, maar ik ben ervan overtuigd dat die er vrijwel altijd zijn.

Op deze website vind je geen standaard lijst met recepten en prijzen, omdat ik van mening ben dat voldoen aan de wensen van de klant en maatwerk leveren veel makkelijker is wanneer we onderling overleggen over wensen en mogelijkheden. Wanneer we alles op een rijtje hebben gezet, stuur ik je een voorstel met prijsopgave op basis van jouw wensen en mijn mogelijkheden. Uiteraard zijn aanpassingen altijd mogelijk.

Neem contact op

Julianastraat 74
5738AN Mariahout
Plan je route

vanaf jouw locatie

Locatie

Neem alvast een kijkje