De Koppelen Catering

Wat is een feest of receptie zonder eten en drinken? Al zolang de mensheid bestaat komen wij bij elkaar om te vieren of gewoon om met relatie…

Wat is een feest of receptie zonder eten en drinken? Al zolang de mensheid bestaat komen wij bij elkaar om te vieren of gewoon om met relaties en vrienden bij elkaar te zijn voor zaken, om iets te vieren, of gewoon voor de gezelligheid. Wij van de Koppelen hebben het onze doelstelling gemaakt om voor iedere klant en voor elk feest, groot of klein de mooiste en vooral lekkerste gerechten samen te stellen. Dat wij niet stil staan in de ontwikkeling van de door ons geboden mogelijkheden, kan je zien tijdens het doorlopen van onze site. Al meer dan bijna 30 jaar is de Koppelen een absoluut begrip als het gaat om het ontzorgen van onze klanten. Dit zodat zij in alle rust kunnen genieten van hun gasten zonder zich ook maar een moment zorgen te hoeven maken over het feit of deze zo belangrijke personen iets te kort zullen komen op het gebied van eten, drinken of indien gewenst de complete ambiance.

Horeca dienstverlening voor bedrijven

Onze expertise in horeca dienstverlening voor bedrijven is door de jaren heen met ons meegegroeid. Omdat elk bedrijf anders is en eigen wensen heeft zijn er bij elke opdracht zijn er wel ervaringen die we mee kunnen nemen in de aanpak van toekomstige opdrachten. Persoonlijke aandacht is een belangrijk element van onze aanpak bij horeca dienstverlening voor bedrijven. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant kunnen wij altijd een passend voorstel doen.

Ondersteuning horeca of compleet verzorgd?

Je kan onze diensten inschakelen voor diverse activiteiten van klein tot groot. Van de verzorging van een zakenlunch of de het klaarmaken en bezorgen van eten en drinken op locatie maar ook voor de complete verzorging van grootschalige bedrijfsfeesten waarbij wij al het regelwerk uit handen nemen.

Locatie

Neem alvast een kijkje