Op Hete Kolen

Op Hete Kolen restaurant Deurne

Op Hete Kolen is een stoer en bourgondisch restaurant dat uit de passie voor eten is ontstaan uit de streekproductenwinkel en slagerij 't Streeckhuys.

Verse producten
Hier wordt elke dag gewerkt met verse producten van de boerderij en van boeren uit de streek. Hiermee is de cirkel rond; van boer tot slager, tot chefkok, tot op het bord!

Van de grill
Eerlijke, pure producten uit de streek worden met zorg bereid op hete kolen in de primogrill en de lavagrill. Via de open keuken vang je een glimp op van de werkwijze van de keukenbrigade. De basis bestaat uit vleesgerechten, maar je kunt ook kiezen voor vis of vegetarisch.

Kwaliteit en gastvrijheid

Bij Op Hete Kolen kun je terecht voor een goede kop koffie, een lichte of stevige lunch en een sfeervol diner met goede wijnen en bieren. Op Hete Kolen staat voor kwaliteit, gezelligheid en gastvrijheid.

Openingstijden

  • Elke maandag gesloten
  • Elke dinsdag 11.00 - 22.00 uur
  • Elke woensdag 11.00 - 22.00 uur
  • Elke donderdag 11.00 - 22.00 uur
  • Elke vrijdag 11.00 - 00.00 uur
  • Elke zaterdag 11.00 - 00.00 uur
  • Elke zondag 11.00 - 00.00 uur

Locatie

Neem alvast een kijkje