Bijzonder vervoer in de Peel

Een gebied zo uniek als de Peel wil je op een bijzondere manier ontdekken. Natuurlijk kun je de auto, de fiets of de benenwagen pakken, maar er is nog zoveel meer mogelijk! Denk aan een e-Chopper, oldtimer of solex! Leuk als groepsactiviteit voor een familiedag, vrijgezellenfeest of vriendenweekend. 

 

De Solex

Met een solex maakte je in de jaren 60 al helemaal de blits en nog steeds is dit nostalgische vervoersmiddel onwijs populair onder jong en oud. Op deze hippe én zuinige bromfiets tour je zonder moeite door de Peel. Op verschillende locaties in de Peel is het mogelijk om een solex te huren.

Ontdek het mysterie van de Groote Peel bij  Solex in de Peel in Griendtsveen.

Bezoek de mooiste plekjes van Helmond met Solexverhuur Helmond.

De E-chopper

De E-chopper is het moderne broertje van de populaire Amerikaanse chopper. Deze stoere motorfiets doet denken aan de Harley davidson motor met één grote uitzondering. De E-chopper is namelijk milieuvriendelijk en daarmee echt van deze tijd. Deze low-rider rijdt op elektriciteit en is geheel geruisloos. Ideaal om onverstoorbaar door de natuur in de Peel te touren.  

Laat de wind door je haren razen met een E-chopper van Kuijpersmotoren in Deurne.

Rijdt de Groote Peel route vanuit de Longhorn Ranch in Someren.

Huur een elektrische scooter, chopper of cruiser bij Kuijpers verhuur in Deurne.

Beleef een heerlijke dag in de buitenlucht met  E-chopper verhuur Helmond.

Verken de omgeving van gemeente Asten met een E-chopper van Best Western Nobis.

De Tuk Tuk

De Tuk Tuk, het populaire vervoermiddel uit Thailand, heeft nu ook zijn intrede gemaakt in het Peellandschap. Een Tuk Tuk's is vaak vrolijk en kleurrijk versierd en gemaakt voor drie tot vier personen. Voel de wind door je haren in deze gemotoriseerde riksja’s terwijl je langs de mooiste plekjes van de Peel toert.  

Huur een Tuk Tuk bij de Buiteneten in Someren. De Longhorn Ranche heeft verschillende routes opgesteld waarbij er onderweg genoeg tijd is om te stoppen bij een bezienswaardigheid, horecagelegenheid of picknickplaats. Wil je er een complete dag van maken, bestel dan een van de Ranch’s fameuze picknickmanden, Italiaanse steenovenpizza’s of Texas longhorn burgers.