Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

Nevenproject

t/m 17 februari

Familie kies je niet, die krijg je en dat kan een drama of de jackpot zijn. Het Nevenproject, het nieuwe - euhh - nevenproject van Jack Poels,…

Familie kies je niet, die krijg je en dat kan een drama of de jackpot zijn. Het Nevenproject, het nieuwe - euhh - nevenproject van Jack Poels, zanger van Rowwen Hèze, is een loepzuiver schot in de roos. In de band: neef John van rock ’n rollband 'De Woeste' op gitaar en neef Sander die al tientallen jaren op het podium staat op bas. Drummer Jules, oud-lid van The Hummingbirds, is officieel geen familie en wordt daarom tot achter, achter, achterneef gedoopt. Hij tekende samen met Jack Poels voor de opnames, de mix en de productie. ‘Die moet uitgesproken zijn.’ Nou, dat istie! We gaan terug naar de hardrock van de jaren zeventig en tachtig. Want daar halen de neven de mosterd. Een vleugje Thin Lizzy, een snufje ZZ Top en een scheutje Creedence Clearwater, afgetopt met een flinke toef Grandaddy en dan hoppa, zo de blender in! Twaalf nieuwe liedjes, in het handschrift van ome Jack. Met prachtige Limburgse teksten, dus doorspekt met humor, melancholie en een scherp oog voor het schijnbaar alledaagse waar zo veel in schittert. 

Support
Support wordt verzorgd door Nienke, een 19-jarige singer-songwriter uit een klein plaatsje in het zuidwesten van Nederland. Uitgerust met een krachtige en doorleefde zangstem met karakter en een groot muzikaal talent, weet ze haar publiek ondanks haar jonge leeftijd te raken. Niet alleen met haar liefde voor blues, americana, country, jazz en soul, maar ook met haar vermogen om vanuit haar hart te zingen. In oktober 2023 kreeg ze door de Dutch Blues Foundation de Dutch Blues Award – Jong Blues Talent uitgereikt.  Begin 2024 komt haar nieuw album ‘Aint No Hollywood Girl’ uit, geproduceerd door Verbraak-Van Bijnen. Haar band bestaat uit producers en multi-instrumentalisten Joost Verbraak (Swamp Dogg, Verbraak & van Bijnen), Jan van Bijnen (Freek de Jonge, Rob de Nijs, Alex Roeka, Jim Keller) en bassist Joris Verbogt (Mattanja Joy,  Bradley Circus, The Wild Century).

Wanneer

  • Voorstellingsdatum

Locatie