Ontdek de leukste theetuinen in de Peel!

Toe aan een pauze tijdens een fietstocht? Of gewoon zomaar, even ertussenuit. Loop eens binnen bij een van de sfeervolle theetuinen in het Land van de Peel. Een plek om te rusten en te genieten van de natuur. Met een pot goed geschonken thee – en iets lekkers van Brabantse bodem. We nemen je mee langs de gezelligste theetuinen in de Peel!

Thee- en pluktuin 7e Hemel

Geniet in alle rust op het deels overdekte buitenterras van een heerlijke kop thee, koffie en huisgemaakte taart. Pluk na je hapje en drankje je eigen fruit en bloemen in de boomgaard en de pluktuin. Ook de hond is welkom bij Thee- en Pluktuin 7e Hemel!

Bezoek de 7e Hemel
Pluktuin en theetuin in de 7e hemel Grashoek

Theetuin De Wilde Framboos

Pauzeer onder de fruitbomen en tussen de bessenstruiken van Theetuin de Wilde Framboos. Hier worden de hapjes en drankjes zo veel mogelijk gemaakt met fruit, groenten, kruiden en eieren uit eigen tuin of uit de omgeving. Voor een heerlijke high-tea in de tuin tussen rondscharrelende kippen ben je hier aan het juiste adres!

 

Bezoek de Wilde Framboos
Kopje thee en zelfgemaakte taart in de tuin bij Theetuin de Wilde framboos

Theehuys en theetuin Somerhuys

Proef het versgebakken gebak op het sfeervolle terras van Joep en Reina. Dit gezellige theehuis is door hen zelf gebouwd met oude en recyclede materialen. Geniet van een heerlijk kopje thee met een zoet of hartig taartje bij deze theetuin.

 

Bezoek het Somerhuys
High tea bij theehuys en theetuin het Somerhuys

De Goeikamer

Zoek een mooi plekje in de tuin, op de veranda of gezellig binnen in de recent gerenoveerde monumentale langgevelboerderij. Bij koffiehuis met theetuin en dagbesteding De Groeikamer staat namelijk altijd iets lekkers klaar! Ook aan de kinderen is gedacht; in de tuin vinden zij een trampoline, zandbak en grasveld om zich lekker uit te leven!

Bezoek de Goeikamer
Theetuin de Goeikamer

Theehuis bij de Boompjes

Aan de rand van natuurgebied 'de Biezen' vind je deze gezellige schenkerij. Proef de verschillende theeën van vers geplukte kruiden uit hun eigen aangrenzende kruidentuin. Daarnaast worden hier dagelijks verschillende zelfgebakken lekkernijen gemaakt, zoals scones met clotted cream. Theehuis bij de Boompjes is de perfecte stop in een heerlijke bosrijke omgeving.

Bezoek bij de boompjes
Geniet van een high tea bij Theehuis bij de boompjes

Meer inspiratie - Ontdek nog meer leuke theetuinen en koffiehuizen in het Land van de Peel!