Pompoendagen Asten 2024

Van zaterdag 19 oktober t/m zondag 27 oktober vinden de Pompoendagen Asten weer plaats. Pompoendagen Asten is een samenwerking tussen Museum Klok & Peel, Centrummanagement Asten, Midas Winkelcentrum, VVV Asten en Gemeente Asten om bezoekers aan Asten een geweldig leuke herfstvakantie te bezorgen!


                                                        
 

 

Prinsen en Prinsessen in het Klok & Peel museum

Beleef magische momenten in het Museum Klok en Peel. Laat je wegen op de pompoenwaag. Spring op een springkussen in de vorm van een reuzenpompoen. Geniet van optredens van dagelijks andere muzikanten. 

Meer info en tickets: https://museumklokenpeel.nl/zien-en-doen/pompoendagen/

Pompoenexpress

Neem het treintje, de Pompoenexpress van Asten centrum (voor de trap van het gemeentehuis)  naar Museum Klok & Peel en vanuit het museum stopt de trein ook bij 't Kwartier. De Pompoenexpress is gratis en rijdt elke 20 minuten van zaterdag 19 t/m zondag 27 oktober tussen 12.00 en 16.30 uur.

't Kwartier

In 't Kwartier is veel te beleven voor jong en oud. Zo worden er workshops gegeven door verschillende verenigingen en heeft de bibliotheek een leuk activiteiten-programma. Binnenkort meer informatie.

 

 

 

 

Winkelcentrum Midas

Deze herfstvakantie begeven we ons in de magische sferen van prinsen en prinsessen. Kom naar Midas Winkelcentrum en knutsel en kleur magische creaties.

De activiteiten in de Midas zijn elke dag tussen 12:30uur en 16:30uur van maandag 21 oktober tot en met zaterdag 26 oktober te beleven.

Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

 

 

Halloweenoptocht

Op zondag 27 oktober sluiten we af met een echte Halloweenoptocht! Om 16.30 uur verzamelen we buiten bij Museum Klok & Peel en lopen dan met alle kinderen in Halloween-outfits met zelf meegebrachte lampionnen naar de Markt in Asten. En daar zal de prijsuitreiking plaatsvinden van de meest originele Halloween-outfit. Jij doet toch ook mee? En er is nog veel meer.

Van harte welkom in Asten; want tijdens de herfstvakantie moet je in Asten zijn!

Pompoenfestijn Asten wordt mogelijk gemaakt door

    

0 resultaten

Geen resultaten gevonden