Herberg de Morgenstond
Sinds 1987 is deze plek in het hart van de Peel een ontmoetingsplek waar gastvrijheid, originaliteit, lekker en verantwoord eten elkaar treffen in een nostalgische en gemoedelijke sfeer. 

"Juist omdat het er zo gewoon is, is deze plek zo markant."

Je kunt hier genieten van een kop koffie en een borrel op het ruime terras aan de Helenavaart, een voedzame lunch of voor een heerlijk Peels diner.

Menukaart
De menukaart wordt aangepast aan de seizoenen, met speciale aandacht voor ingrediënten uit de streek en producten van het streeklabel Product uit het Land van de Peel. Denk aan biologische eieren en vergeten groenten uit Deurne, geitenkaas uit Asten, het Peelkaasje uit Someren en oesterzwammen uit Liessel. Chef Roy rookt Peelspek op turfblokken, de brandstof die ooit zo belangrijk was voor de streek, en teelt zijn eigen Peelkruiden.

Kor…

Herberg de Morgenstond
Sinds 1987 is deze plek in het hart van de Peel een ontmoetingsplek waar gastvrijheid, originaliteit, lekker en verantwoord eten elkaar treffen in een nostalgische en gemoedelijke sfeer. 

"Juist omdat het er zo gewoon is, is deze plek zo markant."

Je kunt hier genieten van een kop koffie en een borrel op het ruime terras aan de Helenavaart, een voedzame lunch of voor een heerlijk Peels diner.

Menukaart
De menukaart wordt aangepast aan de seizoenen, met speciale aandacht voor ingrediënten uit de streek en producten van het streeklabel Product uit het Land van de Peel. Denk aan biologische eieren en vergeten groenten uit Deurne, geitenkaas uit Asten, het Peelkaasje uit Someren en oesterzwammen uit Liessel. Chef Roy rookt Peelspek op turfblokken, de brandstof die ooit zo belangrijk was voor de streek, en teelt zijn eigen Peelkruiden.

Kortom, Herberg de Morgenstond is een unieke plek die je terugbrengt in de tijd, maar je tegelijkertijd verrast met originele en eigentijdse bereidingswijzen en ingrediënten.

Kenmerken

Locatie