Kermis Gemert

Nostalgische kermis Gemert

In gemeente Gemert-Bakel zijn verschillende kermissen te vinden, maar de nostalgische kermis bij het Boerenbondsmuseum is bij uitstek de meest unieke kermis om te bezoeken. Waar is tegenwoordig nog een kermis te vinden met nostalgische attracties?

Op de nostalgische kermis kan iedereen genieten van een rondje in de zweefmolen en het bekijken van ouderwetse zigeunerwagens. Het leukste aan de nostalgische kermis in Gemert zijn toch wel de lage prijzen die vroeger normaal waren op de kermis. De nostalgische kermis wordt gehouden in de maand juli bij het Boerenbondsmuseum. Als je dan toch op de nostalgische kermis bent, dan kun je ook gelijk een eeuw terug in de tijd in het Boerenbondsmuseum zelf!

Najaarskermis Gemert

In september is er op het Ridderplein in Gemert een najaarskermis. Zelfs de horeca doet mee met leuke festiviteiten. Een ideale combinatie dus om te genieten van de kermis en tegelijk te zien wat de horeca in Gemert te bieden heeft.

Kermis Gemert, maar ook kermis in Bakel, Handel...

Naast de kermis Gemert en de nostalgische kermis bij het Boerenbondsmuseum zijn er nog meer kermissen in gemeente Gemert-Bakel te vinden:
- Eind augustus en begin september staat de kermis in Bakel.
- Begin oktober staat de kermis in Handel.

Elke plaats maakt er een gezellig plein van en zorgt voor een hoop gezelligheid rond de kermis. Voor bewoners is het leuk om een kermis te bezoeken, maar voor toeristen geeft het nét dat beetje extra aan hun vakantie in de gemeente Gemert-Bakel.

Volg Gemert-Bakel op social media - Tips, inspiratie en de laatste nieuwtjes