Winterpleinfestijn Gemert

Deze winter is Gemert weer de place-to-be voor het hele gezin. Tussen 15 december 2018 en 6 januari 2019 wordt voor de 16de keer op rij het Winterpleinfestijn Gemert georganiseerd. Tijdens dit feest voor jong en oud kun je schaatsen op een speciale schaatsbaan op het dorpsplein, een initiatief van Stichting Winterpleinfestijn in samenwerking met het Boerenbondsmuseum Gemert.

Een dagkaart kost 2,50 euro, waarmee je de hele dag op de baan kunt. Er zijn ook passe-partouts beschikbaar die onbeperkt toegang tot de schaatsbaan verlenen. Een passe-partout kost 20 euro. Voor de allerkleinsten zijn er gratis botjes te huur en andere hulpmiddelen om te leren schaatsen, waardoor ook zij van dit prachtige evenement kunnen mee genieten! Je kunt ook schaatsen huren of je neemt je eigen schaatsen mee. Vergeet vooral je handschoenen niet, want anders mag je de schaatsbaan niet op!

De schaatsbaan is elke doordeweekse dag open van 9:00 tot 18:00. Op zaterdag kun je maar liefst tussen 10:00 en 21:00 komen schaatsen en op zondag tussen 10:00 en 20:00. Eet- en drinkgelegenheid bevinden zich ook dichtbij, zodat je na het schaatsen lekker kunt opwarmen. Kom zeker eens kijkje nemen op dit gezellig winterse evenement in Gemert!

Volg Gemert-Bakel op social media - Tips, inspiratie en de laatste nieuwtjes