Campings in Gemert-Bakel

In de gemeente Gemert-Bakel zijn diverse mogelijkheden om te overnachten, zoals hotels en Bed & Breakfast, maar ook campings vind je in Gemert, Bakel en omstreken. Campings de Peel bieden veelal standaard plaats voor een tent, caravan of camper en zijn in bijna alle gevallen voorzien van elektriciteit. Wist je dat op veel campings ook verblijfsmogelijkheden voor Bed & Breakfast beschikken?

Selecteer hieronder een geschikte camping uit Gemert-Bakel en vindt informatie wat er zoal mogelijk is bij de desbetreffende accommodatie. In enkele campings kun je ook op een ludieke manier kamperen, zoals in een safaritent, trekkershut of chalet!

Camping Bakel

Zo kun je in Bakel kamperen bij bijvoorbeeld Eco-touristfarm De Biezen. Ondanks dat het terrein erg groot is, biedt het slechts plaats aan 25 kampeerders. Voor rust, privacy en de natuur moet je dan ook bij camping Bakel De Biezen zijn. Het ligt op de grens van Gemert-Bakel en Laarbeek.

Camping Gemert

Zoek je een camping in Gemert? Bij Christoffelhoeve in Elsendorp kun je kamperen in een safaritent, maar er is ook een B&B in een trekkershut. Op het Gerardusplein in Gemert kun je voor max. 24 uur met je camper staan. Er is plaats voor twee campers. In de buurt van Gemert zijn genoeg campings te vinden.

Volg Gemert-Bakel op social media - Tips, inspiratie en de laatste nieuwtjes