Camping Elsendorp

Bent u op zoek naar rust en de natuur of wilt u gewoon even lekker ontspannen? Wat dacht u van een mooi en fijn verblijf bij camping Elsendorp? Het Naturistisch Recreatiepark is een camping voor echte naturisten. De camping biedt veel rust en een mooie omgeving.

Het recreatiepark bestaat uit ruim 20 hectare grond. Er is dus ruimte genoeg om heerlijk te genieten van de vrije natuur. In dit natuurgebied is het toegestaan om ongekleed te ontspannen en te genieten van de rust en privacy. Op naturistencamping Elsendorp is een naaktstrand aanwezig, een wellnesscentrum en een zwembad met sauna; genoeg faciliteiten om even heerlijk tot rust te komen. Dit kan voor korte duur zijn, als vakantie, maar het kan ook één van uw vaste plekjes worden. Er zijn namelijk ook chalets te koop. Zo kunt u het hele jaar door genieten van de rust op naturistencamping Elsendorp.

Elsendorp camping

Op de Elsendorp camping staan verschillende verblijfplaatsen en accommodaties, zoals kampeerplaatsen, safaritenten en winterkampen. De meeste kampeerplaatsen beschikken over elektra-aansluitingen en een TV-antenne. De safaritenten zijn een stapje luxer. Dit zijn ruime tenten ingericht in safari stijl. De lodges beschikken over een keukenblok en koelkast en hebben een veranda zodat u lekker buiten van de natuur kunt genieten. In het bosrijke gedeelte van het park bevinden zich comfortabele huur chalets.

Elsendorp camping verhuurt niet alleen, maar biedt ook koopchalets aan. Op een gekozen jaarplaats wordt er een chalet gebouwd zoals u hem hebben wilt. Het chalet wordt aangesloten op water, gas en elektra. Er wordt een waterafvoerleiding aangelegd en een kabelnetwerk.

Ontdek ook de andere plaatsjes uit onze mooie gemeente, zoals camping Gemert, camping Bakel...

 

Volg Gemert-Bakel op social media - Tips, inspiratie en de laatste nieuwtjes