Winkels en Bedrijven in Gemert-Bakel

Gemert-Bakel is het gastvrije en vriendelijke winkelhart in de omgeving. Door het verrassende aanbod aan winkels en speciaalzaken is shoppen een waar genoegen. Op de gezellige weekmarkt zijn tal van kraampjes met o.a. kleding en heerlijke verse producten te koop. In het knusse centrum zijn genoeg restaurants en terrassen om tussentijds even iets lekkers te eten of voor een heerlijke kop koffie. Tijdens de koopzondagen kun je zelfs op zondag extra gezellig komen winkelen!

Winkelen

Wat maakt het bezoeken van het centrum van een dorp of stad nu precies aantrekkelijk voor bezoekers? Zijn het de unieke winkeltjes of horecagelegenheden waar je een heerlijk hapje kunt eten of even kunt stoppen voor een koffiepauze? Het gemak dat je snel en gratis je auto dichtbij kunt parkeren en alle voorzieningen binnen een steenworp afstand van elkaar liggen? Of zijn het de vele diverse activiteiten die gedurende het hele jaar door enthousiaste- en lokale ondernemersen vele organisaties met hun vrijwilligers worden georganiseerd? In Heerlijck Vrij Gemert-Bakel vindt je het allemaal en wordt het winkelen een genot. De wekelijkse koopavond in Gemert-Bakel is op vrijdag tot 21.00 uur.

Markten - Hier zijn wij van alle markten thuis!

Op de gezellige weekmarkt in Gemert-Bakel kun je voordelig winkelen. Op de warenmarkten vind je een diversiteit aan kraampjes met o.a. kleding, bloemen en heerlijke verse producten. Maar in de kerkdorpen Bakel, De Mortel, De Rips , Elsendorp, Handel en Milheeze wordt ook regelmatig een rommelmarkt, vlooienmarkt, braderie of brocante markt georganiseerd. Kijk hier voor data en tijden en ontdek: Gemert-Bakel  is van alle markten thuis.

Volg Gemert-Bakel op social media - Tips, inspiratie en de laatste nieuwtjes