Eten en drinken in Helmond

Heerlijk uit eten in een sterrenrestaurant of een eetcafé? In Helmond vind je een grote verscheidenheid aan restaurants.

Lekker PeelPeuzelen

PeelPeuzelen is er op uit gaan in de Peel en met het PeelPeuzelboekje en onderweg genieten van lekkere Peelse gerechtjes.

Hoe werkt het?
Je koopt bij de VVV een PeelPeuzelboekje à € 17,50. In dit boekje vind je 10 bonnen, Peuzelkes. Deze kun je van 6 april t/m 31 oktober 2022 inleveren bij één van de deelnemende horecabedrijven in De Peel. In ruil daarvoor krijg je de gratis PeelPeuzel van het betreffende restaurant. Enkel een consumptie is hierbij verplicht. Je kijkt in het PeelPeuzelboekje voor de aanbiedingen en openingstijden van elk deelnemend horecabedrijf.

Bekijk de mogelijkheden

Restaurants en Eetcafes in Helmond - Lekker eten doe je hier

Culinair genieten in een sterrenrestaurant of gewoon een knus diner in een eetcafé. Helmond biedt een grote verscheidenheid aan restaurants. Van eetcafé tot luxe restaurant. Van Grieks restaurant tot de Nederlandse keuken, van Sushi tot Italiaans restaurant. Tapas eten of vegetarisch. Beleef het Bourgondische Brabant en kom proeven in Helmond.

Wat zoek je

Filter op:

Type

95 resultaten