Smullen! - Lekker eten en drinken doe je in Helmond

Hou jij van lekker eten en drinken? Dan ben je in Helmond helemaal op je plek. Maak een culinaire rondreis van Japan naar Italië en van Polen naar Spanje. En voor een heel bijzondere ervaring kun je dineren bij een sterrenrestaurant. Kortom: voor ieder wat wils. Na het eten wandel je door naar het Havenplein, de Steenweg of de Markt waar je de calorieën er weer af kunt dansen. Met mooi weer kun je ook nog neerstrijken op een terrasje aan het kanaal.

PeelPeuzelen

PeelPeuzelen is eropuit gaan in de Peel en onderweg genieten van lekkere Peelse gerechtjes.

Bekijk hier het PeelPeuzelboekje 2023

Restaurants en eetcafes in Helmond - Zo veel om uit te kiezen

Wat gaat het worden vandaag? Uitgebreid tafelen, een borrel met een hapje of lekker wat te eten afhalen en knus thuis op de bank veroberen? De keuze in Helmond is reuze!

Lekker lunchen in Helmond - dat breekt zo lekker de dag

In Helmond smul je van verse broodjes, een ouderwets 12-uurtje, vegan soepjes en veel meer lekkers. Wil je een keer iets speciaals, dan kun je ook eens komen genieten van een high tea. Kom je proeven?

Snacken in Helmond - oh, zo lekker!

Wil je gewoon eens een avondje gemakkelijk, dan is de caferatia je beste vriend. Even niet zelf die keuken in. Het lekkerste comfort food haal je bij deze snackbars.

De lekkerste ijsjes in Helmond - het hele jaar door snoepen

Ice, ice, baby! Een ijsje is altijd lekker, het hele jaar door. Softijs of een bol handgemaakt Italiaans ijs. Chocolade, vanille of pistache: je zou er keuzestress van krijgen.

Wat zoek je

Filter op:

Type

87 resultaten