Smullen! - Lekker eten en drinken doe je in Helmond

Hou jij van lekker eten en drinken? Dan ben je in Helmond helemaal op je plek. Maak een culinaire rondreis van Japan naar Italië en van Polen naar Spanje. En voor een heel bijzondere ervaring kun je dineren bij een sterrenrestaurant. Kortom: voor ieder wat wils. Na het eten wandel je door naar het Havenplein, de Steenweg of de Markt waar je de calorieën er weer af kunt dansen. Met mooi weer kun je ook nog neerstrijken op een terrasje aan het kanaal.

Lekker PeelPeuzelen

PeelPeuzelen is er opuit gaan in de Peel met het PeelPeuzelboekje en onderweg genieten van lekkere Peelse gerechtjes.

Hoe werkt het?
Je koopt bij de VVV een PeelPeuzelboekje à € 17,50. In dit boekje vind je 10 bonnen; Peuzelkes. Deze kun je van 6 april t/m 31 oktober 2022 inleveren bij één van de deelnemende horecabedrijven in De Peel. In ruil daarvoor krijg je de gratis PeelPeuzel van het betreffende restaurant. Enkel een consumptie is hierbij verplicht. Je kijkt in het PeelPeuzelboekje voor de aanbiedingen en openingstijden van elk deelnemend horecabedrijf.

Bekijk hier het PeelPeuzelboekje 2022

Restaurants en eetcafes in Helmond - Zo veel om uit te kiezen

Wat gaat het worden vandaag? Uitgebreid tafelen, een borrel met een hapje of lekker wat te eten afhalen en knus thuis op de bank veroberen? De keuze in Helmond is reuze!

Wat zoek je

Filter op:

Type

89 resultaten