PeelSneukelen

Weer PeelSneukelen in najaar en winter 2023-2024!
Het PeelSneukelboekje 2023/2024 is verkrijgbaar en is te besteden van 1 oktober 2023 t/m 31 maart 2024.  

Hoe werkt het?
Je koopt voor € 17,50 bij één van de deelnemende VVV’s/toeristische informatiepunten in het Land van de Peel een PeelSneukelboekje voor het herfst/winterseizoen. In dit boekje vind je 8 bonnen, Sneukeltjes. Deze Sneukeltjes kun je inleveren bij de deelnemende horecabedrijven die in het boekje staan vermeld. In ruil daarvoor krijg je een heerlijk gerechtje of snack, waarbij je ter plekke slechts nog een drankje hoeft te betalen. Zo kun je voordelig allerlei hapjes proeven op verschillende leuke locaties in Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren.

Lekker makkelijk
Het PeelSneukelboekje staat niet op naam. Je kunt dus met meerdere mensen (max. 6) met een PeelSneukelboekje op pad: met de auto, per fiets of te voet. Alles kan! Je bent niet gebonden aan een route of arrangement en hoeft niet te reserveren.

Elk seizoen variëren de PeelSneukels van bijvoorbeeld een mini burger en warme wafel tot een pasteitje met ragout en heerlijke soepen met brood. Dus voor ieder wat wils. 

Inclusief: gratis wandel- en fietsroutes
Nieuw en een leuk extraatje in het boekje zijn een aantal leuke fiets- en wandeltips voor de Peelsneukelaars. Naast de adressen van de deelnemende horecabedrijven vind je in dit boekje ruim 20 fiets- en wandelroutes op knooppunten. Zo kun je gemakkelijk een hapje met een leuke tocht combineren. Een extra reden om het Peelsneukelboekje aan te schaffen.

Waar te koop in Laarbeek?
De PeelSneukelboekjes zijn te koop bij GoedeMorgen Media en Knus bij Marie in Beek en Donk en bij Bavaria Brouwerijcafé in Lieshout.