Kasteel van Sinterklaas

Jong en oud laat zich betoveren bij het Kasteel van Sinterklaas in Helmond. Wandel door de hoge poorten het kasteel binnen. Ga op ontdekking door de mooi ingerichte kamers en ontmoet Sinterklaas en zijn Pieten.

In Helmond is er nog veel meer te beleven rondom Sinterklaas. Zo is op 19 november de intocht van Sinterklaas, verwonder je tijdens bij het Sinterklaas circus en woon je op 26 november de dienst "Sinterklaasfeest in de Kerk" bij. 

 

 

 

Kasteel van Sinterklaas

De Party van Sinterklaas

Wil je naar een spetterend feestje? Op 29 november ben je welkom op de Party van Sinterklaas in Deurne! Lukt het goochelaar Bart en de Pieten om met behulp van de kinderen de sleutel van de kluis van Sinterklaas terug te vinden? Tijdens deze complete Sinterklaasshowwordt iedereen meegenomen in de ultieme Sinterklaas sferen!

Natuurlijk is er nog veel te doen in Deurne! Op 19 november wordt Sinterklaas ontvangen op de Markt. Genieten van een heerlijke Sinterklaaslunch? Dan ben je op 3 november welkom op de Sinterklaaslunch bij het Toon Kortooms Park. Hier voorzien de pieten je van een hapje en een drankje!

 

 

De Party van Sinterklaas

Dorp van Sinterklaas

Sinterklaas en zijn pieten verblijven van 23 t/m 26 november in het dorp van Sinterklaas in het Boerenbondsmuseum in Gemert. Kleine en grote gasten krijgen een rondleiding door het dorp. Let op er zijn een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar.

Op zondag 19 november wordt Sinterklaas vorstelijk ontvangen in Gemert! Een feest voor jong en oud en met de opening van de winkels in het centrum kun je meteen op zoek naar een leuk presentje! Op 19 november brengt Sinterklaas en zijn Pieten een bezoek aan Milheeze.

Dorp van Sinterklaas

Grote pepernotenshow

Beleef op 26 november het verhaal van Het Magische Waspoeder en kom naar de wervelende Grote pepernotenshow in Theater de Ruchte in Someren. Een show voor jong en oud, boordevol muziek, interactie en humor.

Grote Pepernotenshow

Stoomboot naar Aarle-Rixtel

Vanuit het verre Spanje heeft Sinterklaas laten weten dat hij op het punt staat om met de stoomboot uit te varen naar Aarle-Rixtel. Het ruim zit al vol met Pieten, pepernoten en een paard, dus bijna alles is klaar voor vertrek. Kom jij op 19 november Sinterklaas verwelkomen? 

Je kan op meer plekken in Laarbeek de Sint en zijn pieten verwelkomen. Zo is er op 18 november een intocht in Beek en Donk en op 19 november in Mariahout!

 

Stoomboot naar Aarle-Rixtel

Intocht Sinterklaas in Asten

Op 19 november is de aankomst van Sinterklaas en zijn Pieten samen met de Harmonie St.Cecilia op de Markt in Asten.
Sinterklaas met zijn Pieten worden hartelijk welkom geheten door Burgmeester Anke van Extel-van Katwijk op het bordes van het Gemeentehuis. Een week later op 26 november zal Sinterklaas ook in Heusden welkom worden geheten! 

Wil je meezingen met sinterklaasliedjes? Op zaterdag 19 november is er een optreden van de kinderband Reintje & haar Voskes in het Amfitheater van buitencentrum De Pelen. 

 

Sinterklaas intocht Asten